yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
Tecno Camon 30 Pro 12/512 21.499tl.Sanırım bütçeyi biraz arttırıp a56 alacağım
Tecno Camon 30 Pro 12/512 21.499tl.Sanırım bütçeyi biraz arttırıp a56 alacağım
Babama geçen sene aşağıdaki telefonu almıştım şarjı ve kamerası gayet okey bundan sonraki serisini de araştırabilirsin
Önce o üslubuna çeki düzen ver, karşında çocuk yok. Bana 'gerzo' diyerek laf yetiştireceğine kime neyi savunduğuna bir bak. Ben o linki 'git illa bu satıcıdan kaçak cihaz al' diye değil, sadece model anlaşılsın diye örnek attım. Nitekim kendi cihazımı da bizzat MediaMarkt'tan TR garantili olarak aldım.Sayın gerzo, ithalatçı garantili denilen bu telefonların imei çakılmış garantisiz kaçak telefonlar olduğunu bilmeden mi yoksa bilerek mi öneriyorsunuz? Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup insanlara yanlış yönlendirmeler yapmayın.
Önce o üslubuna çeki düzen ver, karşında çocuk yok. Bana 'gerzo' diyerek laf yetiştireceğine kime neyi savunduğuna bir bak. Ben o linki 'git illa bu satıcıdan kaçak cihaz al' diye değil, sadece model anlaşılsın diye örnek attım. Nitekim kendi cihazımı da bizzat MediaMarkt'tan TR garantili olarak aldım.
Bana 'bilgi sahibi olmadan konuşma' diyeceğine, boş boş yükselmeyip iki cihazı açıp bir incelesen hangisinin daha F/P bir cihaz olduğunu görürdün zaten. Senin attığın Honor 8/256GB, benim önerdiğim model 12/512GB. Redmi'de 200 MP OIS'li kamera var, üstüne amiral gemisi seviyesinde IP68 sertifikası var. Senin Honor bu donanımın yanından bile geçemez.
Vatan'a, MediaMarkt'a falan girip fiyatlara ve aradaki şu donanım farklarına bir bakarsan kimin kimi yanlış yönlendirdiğini net anlarsın. Millete saygısızlık yapmadan önce aç biraz araştır da öyle gel.
Aynen dostum bildiğin gibi takıl sen. Senin gibi vizyonsuz, üslup yoksunu tiplerden tavsiye alacak değilim. Sadece kurduğun şu cümlelere bakarak bile ne kadar kalitesiz biri olduğun net anlaşılıyor zaten. Hadi, iyi akşamlar sana.Karşımda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, insanları yanlış yönlendiren bir cahil var. 14-15K fiyatıyla örnek verdiğin cihaz 4G model ve Mediatek Helio G100 işlemcisi var, bu mu Honor Magic8 Lite modelinden iyi? Yani MTK Helio G100 mü daha üstün Snapdragon 6 Gen 4 modelinden? Yoksa sen 20000 bütçeli konuya 28,7K fiyatlı Redmi Note 14 5G modelini mi öneriyorsun? Sanırım dersini almışsındır. Bir daha boş atıp dolu tutmaya kalkma.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/987127-988899-1036042/redmi-note-14-pro-5g_redmi-note-14-pro_honor-magic8-lite/
hocam memnun musunuz?Amacınız günlük kullanım kamera,ekran ise bu bütçede samsungdan başka markayı bakmanızı önermem.bende aynı şekilde hu bütçelerde az daha ekleyip a56 aldım memnunum a36 ya göre kamera olarak daha kaliteli olduğu için bunu tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım birtek benimki böyle değil veya kronik olamayadabilir yüksek sesde hoparlör çok az cız cız ses patlaması oluyor gibi.
Memnunum hocam.hocam memnun musunuz?
kamerası nasıl? bir tane fotoğraf paylaşabilir misiniz drive ile?
drive.google.com
drive.google.com
linkleri public yapmanız gerekiyor hocam.Memnunum hocam.
Screenshot_20260423_221703_Gallery.jpg
drive.google.com
Screenshot_20260423_221616_Gallery.jpg
drive.google.com
linkleri public yapmanız gerekiyor hocam.
drive.google.com
drive.google.com