20000 TL'ye Telefon Önerisi Lazım

doremi

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
20000 tl üstüne çıkmayacak şekilde telefon önerebilecek var mı? Çok ağır oyun oynamıyorum sadece akıcı olsun kamerası iyi olsun. Yurt dışı veya 2. el bakmak istemiyorum bunu da belirteyim.

Amacınız günlük kullanım kamera,ekran ise bu bütçede samsungdan başka markayı bakmanızı önermem.bende aynı şekilde hu bütçelerde az daha ekleyip a56 aldım memnunum a36 ya göre kamera olarak daha kaliteli olduğu için bunu tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım birtek benimki böyle değil veya kronik olamayadabilir yüksek sesde hoparlör çok az cız cız ses patlaması oluyor gibi.

Babama geçen sene aşağıdaki telefonu almıştım şarjı ve kamerası gayet okey bundan sonraki serisini de araştırabilirsin

Redmi telefonlarda sistem uygulamalarında reklam çıkıyor diyorlar da doğrumu? Öneri için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amacınız günlük kullanım kamera,ekran ise bu bütçede samsungdan başka markayı bakmanızı önermem.bende aynı şekilde hu bütçelerde az daha ekleyip a56 aldım memnunum a36 ya göre kamera olarak daha kaliteli olduğu için bunu tercih ettim.tek sıkıntısı kronik sanırım birtek benimki böyle değil veya kronik olamayadabilir yüksek sesde hoparlör çok az cız cız ses patlaması oluyor gibi.
Anladım belki biraz bütçe yükseltebilirsem a56 bakacağım, teşekkürler.

Magic 8 Lite

Redmi telefonlarda sistem uygulamalarında reklam çıkıyor diyorlar da doğrumu? Öneri için teşekkürler

Geceleri vatanda %5 indirim oluyor bakmanı öneririm.

Telefonu kurcalarken hiç karşılaşmadım ama belki vardır direkt kullanan birisi varsa yorumlarsa daha net olur. Ekrandaki kavis çok hoşuma gitmişti benim. Fiyatının üstünde bir cihaz gibi gösteriyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri