iki tokattan bir şey olmaz, hemen ağlamaya başlarlar zatenPolislik olursun sonra
cekilmesi gereken muamele bu aslinda. vatan faturali ram almayin, aldirtmayin...O kadar berbat insanlarki bot çaktılar siteye 1 kişi 1000 kere giriyormuş gibi oldu herkes sepette gateway yedi, bende ddr5 alamadım diye ddr4 aldım. Herkes ihtiyacı kadarını alsa sorun olmayacakta, vatan faturalı ram almayın ikinci elde. Gelecek ddr4'leri satıp ddr5 alacağım şimdi. 1 tane 16x2 ddr5 alıp çıkacaktım ddr5 alamadığım için böyle çözüm buldum komedi...
Polislik olursun sonra
Ya yok insaflı fiyat çekseler al sat yapmalarınada bir şey demeyeceğim eleman 11e, 10'a almış 30 giriyoriki tokattan bir şey olmaz, hemen ağlamaya başlarlar zaten.
cekilmesi gereken muamele bu aslinda. vatan faturali urun almayin, aldirtmayin...
11lik rami 20den aldım maalesefPolise gitmek daha sıkıntı bu devirde insanları daha fazla sinirlendirmiş oluyorsun, başına bir iş gelmeyeceksede gelir polise gidince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya yok insaflı fiyat çekseler al sat yapmalarınada bir şey demeyeceğim eleman 11e, 10'a almış 30 giriyor15-16 girse harbi bir şey demem.
dün bir tanesi 18'e aldigi 64gb rami 48 bin liraya sari siteye koymustu. burada ornegini verdim hemen sildi ilani. ahlak falan yok bunlarda.Polise gitmek daha sıkıntı bu devirde insanları daha fazla sinirlendirmiş oluyorsun, başına bir iş gelmeyeceksede gelir polise gidince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya yok insaflı fiyat çekseler al sat yapmalarınada bir şey demeyeceğim eleman 11e, 10'a almış 30 giriyor15-16 girse harbi bir şey demem.
Var mı bı gelişme hocam?Aynen bende onu aldım bu arada neon daha ucuz bi ram muhtemelen termal padi yokmuş
Bugün yada yarın sabah kargoya verilir demişlerdi sizde tekrar sorarsanız haber edersinizmuadil teklif edilen arkadaşlar bugün müşteri hizmetleriyle konuşasn oldumu hiç
Valla böyle olması iyi benimki iptal gözüküyor ama muadil önerdiler muadili kabul ettim şimdi iade gerçekleşti diye mesaj geldi arıyorum soruyorum bilmiyoruz diyorlar
Aynı durumdayım
Sana önerilen muadil neydi?Valla böyle olması iyi benimki iptal gözüküyor ama muadil önerdiler muadili kabul ettim şimdi iade gerçekleşti diye mesaj geldi arıyorum soruyorum bilmiyoruz diyorlar![]()