Siyah eklemediler ayıp ettiler.1650 aldık harbiden kenarda dursun diye delta l36 bozulduğu zaman kullanırız artık
Beyaz al be kral sen beyazı da seversin dbnsSiyah eklemediler ayıp ettiler.
Yıldım beyazdan artık çirkin geliyor gözüme.Beyaz al be kral sen beyazı da seversin dbns
kod varsa hayrına paylaşacak var mı alalımTurktelekomlulara 2000/300 tl indirim kuponu var idefixde. Sepeti 2000 tl tamamlarsanız 1650 TL geliyor soğutucu.
![]()
Delta A62 Ex Digital White 120 mm INTEL(1700P/1851P)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Delta A62 Ex Digital White 120 mm INTEL(1700P/1851P)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
İdarelik mining kart aldım arkadaştan anakart stok gelenekadar buna bile oldu solda durmasının nedeni anakart en olarak kısa normal anakart daha güzel durur.ne mesajı la görmedim qwlkflqkşleqw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Epeyde yazan genelde doğru olan oluyor ortalaması 160mm.
hızlı resim üzerinden yapıyoruz.Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
şu şekil BBcode seçiyoruz ve sonra orayı kopyalayıp yapıştırıyoruz bu kadar xd.
hocam 7600x için düşünüyordum mantıklı mı? corsair 4000d kasa var ekstra 2 noctua fan ekledim. İşlemci noctua nhu 12s ile 90 dereceleri görüyor fan bağırıyor resmen. Phantom spirit almayı düşünüyordum bu daha iyiyse şimdi alıcam bir taneBen bu soğutucuyu iyi araştırmıştım sorusu olan varsa sorabilir.
Yok la çok kötü tipi soğutucunun, kasada bayağı kaba duruyor.
Daha iyi değil, phantom spirit se ile aynı diyebilirsin.hocam 7600x için düşünüyordum mantıklı mı? corsair 4000d kasa var ekstra 2 noctua fan ekledim. İşlemci noctua nhu 12s ile 90 dereceleri görüyor fan bağırıyor resmen. Phantom spirit almayı düşünüyordum bu daha iyiyse şimdi alıcam bir tane
Daha iyi değil, phantom spirit se ile aynı diyebilirsin.
SE daha 1 hafta önce 2000'di. O fiyata asla alınmaz, kafalarına göre zam yapıyorlar. Bunu al geç.Biri 2600 TL, diğeri 1900 TL. Phantom Spirit SE'de kayda değer bir artış varsa bunu es geçicem.