🔥İndirim Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm kule tipi soğutucu - 1850 TL

Daha iyi değil, phantom spirit se ile aynı diyebilirsin.
Aynı olma ihtimali bile yok. Burst assassin 120 den bile geride kalıyor.

Edit: düşük yüklerde (150W a kadar) aşağı yukarı aynı sonuçları verebilir fakat işin içine OC yada daha yüksek (150W+) TDP girince Phantom Spirit farkını ortaya koyar. Tabloda görüldüğü gibi TDP 125W dan 158W a çıkınca Burst assassin bile 3 derece fark atıyor.

Fiyat/performans konusunda da bir şey diyemem aralarında ortalama 1K var fakat kalite konusunda kesinlikle Phantom Spirit ile yarışabileceğini sanmıyorum.

Ekler

• sravnenie-kulera-ocypus-delta-a62-ex-digital-s-konkurentami-128943.webp
    sravnenie-kulera-ocypus-delta-a62-ex-digital-s-konkurentami-128943.webp
    35.6 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Aynı olma ihtimali bile yok. Burst assassin 120 den bile geride kalıyor.

Edit: düşük yüklerde (150W a kadar) aşağı yukarı aynı sonuçları verebilir fakat işin içine OC yada daha yüksek (150W+) TDP girince Phantom Spirit farkını ortaya koyar. Tabloda görüldüğü gibi TDP 125W dan 158W a çıkınca Burst assassin bile 3 derece fark atıyor.

Fiyat/performans konusunda da bir şey diyemem aralarında ortalama 1K var fakat kalite konusunda kesinlikle Phantom Spirit ile yarışabileceğini sanmıyorum.
Hocam delta a62 biraz gürültülü çalışıyormuş sanırım. İndirim beklemekten başka çare yok.

Hocam delta a62 biraz gürültülü çalışıyormuş sanırım. İndirim beklemekten başka çare yok.
1-2 incelemesine baktım ses ile ilgili şikayet göremedim ama konuda fotoğraf paylaşan arkadaş malzeme kalitesi hakkında ipucu vermiş, pek iç açıcı durmuyor. Eğer phantom spirit 2K lara falan diyorsa kesinlikle beklemek lazım.

Geri