Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçe 100-120 bin arası.

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
130000
Merhabalar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden. Kredi kartına taksit olduğu için. Şu şekilde bir bilgisayar topladım. Önerileri olan var mı? Güç kaynağı olsun monitör olsun. Sadece oyun için alacağım. Güncel ağır oyunları oynamak için. Total war oyunları olsun o tarz strateji ve savaş oyunları cod gibi. Cs ya da valorant oynamayacağım.

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    41.4 KB · Hit: 48
  • 2.webp
    2.webp
    41 KB · Hit: 45
  • 1.webp
    1.webp
    38.2 KB · Hit: 45
  • aas.webp
    aas.webp
    57.3 KB · Hit: 46
Kasa akvaryum alıcaksan adam gibi bi kasa almanı öneririm her akvaryum kasanın hava silkülasyonu güzel olmuyor

Çok pahalı. Ama istediğini alıyorsun hazır sistem dayatması yok. Tercih meselesi. Acelen yoksa bekle her hafta güzel fırsatlar çıkıyor sıcak fırsatlar bölümünü ara ara kontrol et. Ayrıca taksitli alabileceğin sistemler için
Enucuzsistem.com a bakabilirsin

Kasa akvaryum alıcaksan adam gibi bi kasa almanı öneririm her akvaryum kasanın hava silkülasyonu güzel olmuyor
Kasa ne alayım hocam. ben youtubeden bakmıştım. güç kaynağı falan yeterli gelir mi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok pahalı. Ama istediğini alıyorsun hazır sistem dayatması yok. Tercih meselesi. Acelen yoksa bekle her hafta güzel fırsatlar çıkıyor sıcak fırsatlar bölümünü ara ara kontrol et. Ayrıca taksitli alabileceğin sistemler için
Enucuzsistem.com a bakabilirsin
kral hepsiburada kredi kartım var 9 taksit yapıyor o yüzden oradan almak bedavaya geliyor. 130 k peşin vermektense 9 ay taksitle aylık 14 15 bin vermek daha mantıklı

Merhabalar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden. Kredi kartına taksit olduğu için. Şu şekilde bir bilgisayar topladım. Önerileri olan var mı? Güç kaynağı olsun monitör olsun. Sadece oyun için alacağım. Güncel ağır oyunları oynamak için. Total war oyunları olsun o tarz strateji ve savaş oyunları cod gibi. Cs ya da valorant oynamayacağım.
Hocam beyaz sistem mi istiyorsun siyah mı tam anlayamadım orayı.

Bide hangi kart var sende ona göre arakadaşlar taksitli şekilde tavsiye verebilirler.

Kasa ne alayım hocam. ben youtubeden bakmıştım. güç kaynağı falan yeterli gelir mi.
Güç kaynağı güzel ve yeterli çok dikkat etmedim ama pcı5.0 olduğundan emin ol
Kasada akvaryum kasa çok önermem bakımı zor çok yer kaplar vs ama hevesin varsa Lianli nin kasalarını almanı öneririm çünkü bu attığın kasanın rgb aralığı daha az olur büyük olasılıkla yumuşak geçişler göremezsin animasyonlu renklerde bu sebeple daha oturaklı bi kasa al

Yapı kredi Hepsiburada kartı var. Özel aldım. Hepsiburada sitesinden 9 taksit yapabiliyorum. Vade farkı olmadan.
Hocam şu ürünle başlayalım bunun direk siparişini verebilirsin https://www.hepsiburada.com/sapphir...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.47.3

Şundan 2 tane sipariş ver hocam https://www.hepsiburada.com/patriot...cl30-gaming-ram-pvv516g60c30-pm-HBC000074ESPX

Şuda işlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-9700x-3-8-ghz-32-mb-cache-am5-islemci-pm-HBC00006UJL0U

Güç kaynağı güzel ve yeterli çok dikkat etmedim ama pcı5.0 olduğundan emin ol
Kasada akvaryum kasa çok önermem bakımı zor çok yer kaplar vs ama hevesin varsa Lianli nin kasalarını almanı öneririm çünkü bu attığın kasanın rgb aralığı daha az olur büyük olasılıkla yumuşak geçişler göremezsin animasyonlu renklerde bu sebeple daha oturaklı bi kasa al
Hocam önerdiğiniz kasanın linki var mı? Zahmet olmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri