xFxem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 765
valla helal olsun, yazıldığı üzere ürün 2.el bunun bilinciyle alınıp satılıyor ürünler hic bir hakda iddia edemezdi ama %50 iade cok iyi.Olayı öğrendiğim andan itibaren yerli yabancı forumlarda ve bu konuda bilgili kişilerle görüşmeler yaptım.
Ben, en sağ üstteki pin eğik olsa da cihazı kullanabildiğim için ve hali hazırda yanmış sokette görünen görselde o pin herhangi bir pine temas etmediği için o yamukluktan ötürü yanma ihtimali neredeyse imkansız.
Arkadaş montaj yaparken yanmış olan bölgedeki iki pini birbirine değdirmiş ve bunu fark etmeden bilgisayara start vermiş. Bu da o bölgede kısa devreye sebep olmuş ve muhtemelen işlemcisi de hasar aldı.
Normalde ben de sorumluluk hissetmiyorum kesinlikle ama yine de satış fiyatının yarısını iade edip yardım etmeye karar verdim.
ben her şey dahil anlaştığım üzerine basa basa yazdıgım ürünü alıcı ödemeli gönderip sigorta cart curt ekletip 600tl kargo parası vermiştim anakart alırken bazısı lanet olsun dedirtiyor kimiside arkadaş kazandırıyor kişilik işte.