bu nedir hocam direkt alip takabiliyor muyuz?bunlara para vereceğinize sigortanıza şu cihazlardan taktırsanız daha iyi iş yapar
bu nedir hocam direkt alip takabiliyor muyuz?bunlara para vereceğinize sigortanıza şu cihazlardan taktırsanız daha iyi iş yapar
dairenizin veya eviniz sigortasına doğrudan montajlanıyor. psu gibi koruma devreleri var. bende yeni taktırdım sayılır. böyle bişeyden haberim yoktu. boşuna akım korumalı prizlere paralar bayıldım.bu nedir hocam direkt alip takabiliyor muyuz?
yani biz takabilir miyiz elektrikci mi lazim? Ve tek kullanimlik mi konudaki urun gibi?dairenizin veya eviniz sigortasına doğrudan montajlanıyor. psu gibi koruma devreleri var. bende yeni taktırdım sayılır. böyle bişeyden haberim yoktu. boşuna akım korumalı prizlere paralar bayıldım.
Voltaj regülatörü bu mu oluyor? Bu sabah konusu geçti fırına takmamız gerekiyormuş. O şeyi takıp fırını ve ocağı ona takacakmışız tek priz var
ben elektrikçe taktırdım, tek kullanımlık değil diye biliyorum fazla voltaj, az voltajta elektriği kesiyor baya detaylı cihazyani biz takabilir miyiz elektrikci mi lazim? Ve tek kullanimlik mi konudaki urun gibi?
Cidden iyi iş yapıyor mu hocam ?dairenizin veya eviniz sigortasına doğrudan montajlanıyor. psu gibi koruma devreleri var. bende yeni taktırdım sayılır. böyle bişeyden haberim yoktu. boşuna akım korumalı prizlere paralar bayıldım.
Benim aklımdaki de akım korumalı ürünü direkt duvardaki prize takıp taktığımız prize de normal uzatma üclü mesela priz taksak nasıl mantık olabilir acıklamasını yapabilecek var mı?bilen arkadaşlara bir sorum var; şimdi duvardaki prize korumasız düz uzatma bağlı, bu ürünü alıp uzatmadaki boş bir slota takıp sonra bilgisayarın kablosunu da buna taksam işe yarar mı yoksa bu ürünü direkt duvardaki prize takıp sonra bilgisayar fişini buna mı takmak lazım fark eder mi? xD
akım korumalı prizler iş yapmıyor hocam, bizim çamaşır makinesi yeni almıştım 5-6 ay bi süre de bozuldu. kaliteli koruma priz almıştım.hanginiz doğru bi karar verin xd
bende ki galaxy d220 de aynı işi yapıyor dimi hocamBu tarz ürünler hiçbir işe yaramaz defalarca kanıtlandı zaten. Tense Monofaze Dijital Kaçak Akım ve Aşırı Gerilim Koruma ürününü tavsiye ederim tek ürünle tüm evi koruma altına alabilirsiniz.
Evet aynı işi yapıyor.bende ki galaxy d220 de aynı işi yapıyor dimi hocam
bence de bu cok daha mantiklibunlara para vereceğinize sigortanıza şu cihazlardan taktırsanız daha iyi iş yapar