🔥İndirim Brennenstuhl Primera-Line 1506996 13.500 mAh Tekli Akım Korumalı Priz 469 TL

bu nedir hocam direkt alip takabiliyor muyuz?
dairenizin veya eviniz sigortasına doğrudan montajlanıyor. psu gibi koruma devreleri var. bende yeni taktırdım sayılır. böyle bişeyden haberim yoktu. boşuna akım korumalı prizlere paralar bayıldım.

dairenizin veya eviniz sigortasına doğrudan montajlanıyor. psu gibi koruma devreleri var. bende yeni taktırdım sayılır. böyle bişeyden haberim yoktu. boşuna akım korumalı prizlere paralar bayıldım.
yani biz takabilir miyiz elektrikci mi lazim? Ve tek kullanimlik mi konudaki urun gibi?

Voltaj regülatörü bu mu oluyor? Bu sabah konusu geçti fırına takmamız gerekiyormuş. O şeyi takıp fırını ve ocağı ona takacakmışız tek priz var

Voltaj regülatörü farklı, aşağıdaki ürünü almanız lazım. Hattınıza gelen elektrik dalgalıysa sabit voltajda tutmaya yarıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
yani biz takabilir miyiz elektrikci mi lazim? Ve tek kullanimlik mi konudaki urun gibi?
ben elektrikçe taktırdım, tek kullanımlık değil diye biliyorum fazla voltaj, az voltajta elektriği kesiyor baya detaylı cihaz
ben güvenlik amaçlı taktırrdım

Cidden iyi iş yapıyor mu hocam ?

hanginiz doğru bi karar verin xd

bilen arkadaşlara bir sorum var; şimdi duvardaki prize korumasız düz uzatma bağlı, bu ürünü alıp uzatmadaki boş bir slota takıp sonra bilgisayarın kablosunu da buna taksam işe yarar mı yoksa bu ürünü direkt duvardaki prize takıp sonra bilgisayar fişini buna mı takmak lazım fark eder mi? xD
Benim aklımdaki de akım korumalı ürünü direkt duvardaki prize takıp taktığımız prize de normal uzatma üclü mesela priz taksak nasıl mantık olabilir acıklamasını yapabilecek var mı? :D

hanginiz doğru bi karar verin xd
akım korumalı prizler iş yapmıyor hocam, bizim çamaşır makinesi yeni almıştım 5-6 ay bi süre de bozuldu. kaliteli koruma priz almıştım.
servis önerdi bu cihazı bende elektrikçe aldırıp, taktırdım . akım korumalı prizler iş yapmıyor. onların yalancısıyım fakat şahsi düşüncem cidden de yapmıyor. makina korumamış

Bu tarz ürünler hiçbir işe yaramaz defalarca kanıtlandı zaten. Tense Monofaze Dijital Kaçak Akım ve Aşırı Gerilim Koruma ürününü tavsiye ederim tek ürünle tüm evi koruma altına alabilirsiniz. Ben endüstriyel olanını kullanıyorum teknik servisimde baya iş görüyor pahalı makineler var. Yanına emc filtre de kullanıyorum.

Bu tarz ürünler hiçbir işe yaramaz defalarca kanıtlandı zaten. Tense Monofaze Dijital Kaçak Akım ve Aşırı Gerilim Koruma ürününü tavsiye ederim tek ürünle tüm evi koruma altına alabilirsiniz.
bende ki galaxy d220 de aynı işi yapıyor dimi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,178
Üyeler
192,923
Son üye
Bysebar
Geri