Bu Sistemi Öneriyor Musunuz

Babapro14

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
55000
Beyler 9 ay taksit ile alacağım. 4 5 gün önce vatanda 50k ya 6 ay taksit 5060ti lı sistem vardı onu alıcaktım stokları bitti bunu almaya karar verdim. Sizce mantıklı mı?
sistem de bi indirim yok, fiyatı ederinde. taksitle alınacaksa alınabilir ama daha iyi sistemler gelebilir. biraz beklemeni öneriirm.

daha iyisi var bekle bence bide illa 5060 mı olmalı bence 4070 li bir sistem 5060 tan daha iyi

hocam bayrama yakın büyük bir indirim bekleniyormu genel oem veya sistem parcaları
evet vatanda yine benzer sistemler gelebilir. fiyatta aynı veya düşüş eğilimi olur. ülke yeni ram stoklar geliyor

Beyler 9 ay taksit ile alacağım. 4 5 gün önce vatanda 50k ya 6 ay taksit 5060ti lı sistem vardı onu alıcaktım stokları bitti bunu almaya karar verdim. Sizce mantıklı mı?
Hocam alabilirsin gayet güzel sistem tabi daha iyisi olması tercih edilirdi ama 9 taksit seçeneklerinde parça özelleştirmesi olmuyor maalesef. Güç kaynağı 750w olsa daha iyi olabilirdi ama 650 de iş görür. Bence her parçası en azından belli bir seviyede. Anakartı 7500F için yeterli ama işlemci güncellersen ilerde değiştirsen iyi olur. Bu haliyle alınır ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri