Beyaz sistem son dokunuşlar için yardım

Pişman olacağım bir seneryoda gibiyim çünkü içimdeki çocuk öldü zevk vermiyor artık pc. Eski arkadaş ortamları yok eski oynama isteği yok. Pc kötüyken hepsi vardı... iki okul biraz iş dedik pcden uzak kalınca soğudum temelli. Şimdi de biraz video izlicem cs oynicam diye böyle bir sistem dizmek açık ara saçma. Gelen ürünleri iade edeyim bari.

Senin imza sistem iyi asalında reis işlemci dışı maşşallahın var yapıyosun bu sporu :D Senin yerinde olsam şuan yetersiz gelince 9800x3d çeker rx kanadında yeni kart beklerim illahaki çıkacam bu 5090 kartlara rakip saf güç 🔥
hocam 9800x3d kaçtı bu gün 17 ye abdullah usta veriyordu 9950x3d 28 k ya veriyor alınır ama gönlüm 9800x3d yada 9850x3d almakta :D ekran kartı yetiyor lol cs2 valo ets2 ağırlıklı takılıyorum sıkılırsam forza 5 falan benide sarmıyor ama içimdeki heves sürekli körükleniyor söndükçe basıyorum sisteme parayı 1 sene içinde 12 sistem dizdim hevesim kaçarsa satarım körüklendi mi yine dizerim napayım zevkli oluyor normalde 5080-5090 düşündüm ama fiyat farkı 2-3-4 katına fırlıyor değmez şimdilik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pişman olacağım bir seneryoda gibiyim çünkü içimdeki çocuk öldü zevk vermiyor artık pc. Eski arkadaş ortamları yok eski oynama isteği yok. Pc kötüyken hepsi vardı... iki okul biraz iş dedik pcden uzak kalınca soğudum temelli. Şimdi de biraz video izlicem cs oynicam diye böyle bir sistem dizmek açık ara saçma. Gelen ürünleri iade edeyim bari.

Senin imza sistem iyi asalında reis işlemci dışı maşşallahın var yapıyosun bu sporu :D Senin yerinde olsam şuan yetersiz gelince 9800x3d çeker rx kanadında yeni kart beklerim illahaki çıkacam bu 5090 kartlara rakip saf güç 🔥
oynadığım oyunlara fazla bile sistem ama aç gözlüyüm sistem konusunda

hocam 9800x3d kaçtı bu gün 17 ye abdullah usta veriyordu 9950x3d 28 k ya veriyor alınır ama gönlüm 9800x3d yada 9850x3d almakta :D ekran kartı yetiyor lol cs2 valo ets2 ağırlıklı takılıyorum sıkılırsam forza 5 falan benide sarmıyor ama içimdeki heves sürekli körükleniyor söndükçe basıyorum sisteme parayı 1 sene içinde 12 sistem dizdim hevesim kaçarsa satarım körüklendi mi yine dizerim napayım zevkli oluyor normalde 5080-5090 düşündüm ama fiyat farkı 2-3-4 katına fırlıyor değmez şimdilik

oynadığım oyunlara fazla bile sistem ama aç gözlüyüm sistem konusunda
9950x3d görebildim ben 9800 görebilsem alırdım he püh

Ben biraz düşüneyim bakalım sabaha bakarım hayırlısıyla

Bana bi su koyun hocam sisstemin parçalarını topladım 135k yaptı ne yapıyorum ben ya bir anlık heves uğruna

Bu sistemi 5 6 ay sonra satmaya kalksam satabilir miyim acaba
Beyaz sistem hocam niye şaşırıyosun ki. Millet o paralara 9800x3d 5080 li sistem çözüyor neredeyse.

Beyaz sistem hocam niye şaşırıyosun ki. Millet o paralara 9800x3d 5080 li sistem çözüyor neredeyse.
Sistem beyaz olduduğundan ötürü lüzumsuz para kaçan tek yer Ram o da indirimde 28den 24e düşüyor
kasa genel pahalı normalde fanlı psulu 8 k ya kasa da bulunur ama psu düzgün olsun sıkıntı olmasın kasa güzel gözüksün diye fansız bir model almak ve üstüne fan almak durumunda kalınca
kasa psu ve fanlar 20k yapıyor 12k buradan zarar var gerisi full normal başka lüzumsuz bir şey yok. Burada en büyük rol benim ddr5 ram indirimini kaçırmam oldu başka bir şey değil :(

Baktım sadece şu kasaya geçsem 10k zarardan dönüyom :D ama işte almışken tam gözüksün göze güzel gelsin istiyor insan

Son düzenleme:
Sistem beyaz olduduğundan ötürü lüzumsuz para kaçan tek yer Ram o da indirimde 28den 24e düşüyor
kasa genel pahalı normalde fanlı psulu 8 k ya kasa da bulunur ama psu düzgün olsun sıkıntı olmasın kasa güzel gözüksün diye fansız bir model almak ve üstüne fan almak durumunda kalınca
kasa psu ve fanlar 20k yapıyor 12k buradan zarar var gerisi full normal başka lüzumsuz bir şey yok. Burada en büyük rol benim ddr5 ram indirimini kaçırmam oldu başka bir şey değil :(

Baktım sadece şu kasaya geçsem 10k zarardan dönüyom :D ama işte almışken tam gözüksün göze güzel gelsin istiyor insan
Nasıl sadece ram hocam 35e 9070xt var 4k da ekran kartına veriyosun.

Sırf beyaz sistem diye ekstra fana para veriyosun.

Hocam şunu diyorum beyaz sistem topluyosan bu olacak yapacak bişey yok.

Henüz almadım
attığın model göze daha güzel geliyor ama performans konusunda bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Artic fan
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle77 CFM düz - 73CFM reverse modeli
Alıntıyı görüntüle

Muhtemelen görünüşe gidip senin attığını tercih edicem ve ekstradan marka sağlam övülüyor Kağıt üzerindeki özellikler bazen fazladan yazılıyor belki senin attığın daha iyidir bilmiyorum
Asıl aklıma takılan Artic modelinde düz ve reverse modelleri arasında fan gücü üfleme şeyi cart curt çoğu özellik farklı ama bu fark senin attığında öyle bir şey göremedim düz fanı ne veriyorsa reverse modelide aynısını veriyor. Bu sanırım kalitesinden ötürü. Artic fan modelleride normalde sıvı soğutma fanı sanırım ondan ötürü bu kadar iyi
benim söylediğimi yanlış değilsem @LegendaryCrazy kullanıyor onu dinle derim

AsiaHorse Nyota hariç bana göre AsiaHorse Cosmiq fanlar Lian Li fanların yanında çocuk ürünü, kıytırık bir şey gibi duruyor amaç görüntü ise kafaya taktıysan para varsa al. Yoksa zaten Lian Li düşünme. Performans olarak Artic hepsinden iyidir ancak o da görünüş olarak infinity mirror ve rgb stripli fanlar kadar iyi olmuyor. Normal rgbli bir fandan daha tatlı ama hala o kadar. Açıkçası radyatör fanları değilse, fan olduğu sürece ne fan olduğu önemli değil. Atıyorum 9 tane iyi fan ile 9 kötü arasında sıcaklık farkı görmeyebilirsin. Sadece ses değişir. 10k yatırıp da 5-10 derece fark göreceğini sanma.

Gerçi konu bu mu bilmiyorum arkadaş etiketlemiş. Konu daha çok genel setup sorusu gibi.

Note: Nyota'nın da yine SL veya TL fanlara karşı *benim gözümde* kozmetik olarak büyük eksiklikleri var. Ancak hala hoş duruyor. Sanırım 5k ya fln full dizilir. Lian Li de 5k ya ancak 1 set yani 3 fan alırsın 😂

Note 2: ters fan ve düz fanlar arasında fark oluyor. Orası yanlıştır. Reverse fanların cfm veya statik basıncı her zaman biraz daha düşüktür. Artic P Pro fanlar 6 küsür h2o basınca sahip radyatör fan için bire bir. Cfm biraz düşük gibi ama yine ortalama-iyi seviyesinde.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri