❌İndirim Bitti! 13265 TL LENOVO ThinkBook 14 13240H 16 GB 512 SSD 14' IPS

Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer doğru yazdım. :) ) v.b. başlı başına emek ve ona ihtiyacı olan kişi oturup çalışsın da sahip olsun bir zahmet. :)
Tamam hocam ona varım :kekw: Bi sistem bulabilirsem ismini vs veririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıyı aradım Amazon dan kaynaklı fiyat hatası oluştuğunu eğer amazon müşterisini düşünüp aradaki farkı öderse ürünün kargoya verileceğini belirtti.60 a yakın sipariş oluşturulmuş yaklaşık 1.2 milyon fark oluşuyor yani yüzde 80 iptal olabilir dedi yetkili.
Hawkı da öyle yapıp muhtemelen yolladılar ama bunu bence iptal ederler gibi. Veya herkese 1 tane gönderir geriye kalanı iptal ederler. Belki o zaman zararları az olur

Tamam hocam ona varım :kekw: Bi sistem bulabilirsem ismini vs veririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hawkı da öyle yapıp muhtemelen yolladılar ama bunu bence iptal ederler gibi. Veya herkese 1 tane gönderir geriye kalanı iptal ederler. Belki o zaman zararları az olur
Aslında olması gereken fiyatlar ama bu bile iptal olabilecek fiyat sayılıyor üzücü.

İptal etsinler de rahatlayım kesin bir şey söylememesi çok garip bunların 3 gündür
IMG_3172.webp

İş bu noktaya geldiyse göndermezler. Aradaki farkı amazon karşılarsa diye herhalde 30 küsür binlik fiyatı da 40 bine dayamış çakal satıcı.

İş bu noktaya geldiyse göndermezler. Aradaki farkı amazon karşılarsa diye herhalde 30 küsür binlik fiyatı da 40 bine dayamış çakal satıcı.
Amazona yakışmayan hareketler madem göndermeyeceksin iptal et 3 gündür bir umut bekliyoruz kartın ekstre tarihi yaklaşıyor boş yere borç yazacak

Geri