Norfxz
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
işte ticari zeka184 Adet çektikten sonra
işte ticari zeka184 Adet çektikten sonra
Alınır hocam. Rtx 3060 gibi çöp olmuş kartlara 10k vereceğime, sıfır kart kullanırım. Dlls imiş neymiş efendim. 8 gb ile 5060 Dlls olsa ne olur ki?intel ekran kartı alınmaz beyler işlemcide ölü soket. (bu yapıldı mı ?)
Tamam hadi 2 kişiye gönderir.Pozitif olalım lütfen.
Kargo pahalıymış alınmaz.1 kuruş hocam
Adam ironi yapıyor be hocam yıl olmuş 2026 yani öğrenin şu ironi ve gerçek arasındaki farkıAlınır hocam. Rtx 3060 gibi çöp olmuş kartlara 10k vereceğime, sıfır kart kullanırım. Dlls imiş neymiş efendim. 8 gb ile 5060 Dlls olsa ne olur ki?
10kya anakart ve ram gelmiyor.
1 kişiye bile gönderse tüm forum olarak mutlu olacazTamam hadi 2 kişiye gönderir.
İnstada hikayede paylaş hocam @Chitragupta kardeşimize teşekkür ederiz fırsatı kaçırmadı paylaştı alın diye sjsjjsjsbundan sonra 10 kuruşa ekran kartı gelirse almam bekleyin düşeceeekkkkkkkkkk
Kaç defa dedik, tuvalete gidiyorsanız dahi telefonda donanım arşivi sıcak fırsatlar açık olacak. Al kaçırdın tarihi fırsatı işte. Neyse bir dahakine tuvalete giderken getirirsin.10 dk lına lavaboya gittim kaçırılan fırsata bak
Valla mesajın devamını takip etmediğim için direk sazan gibi atladım. Şimdi anladım. Sağolasın.Adam ironi yapıyor be hocam yıl olmuş 2026 yani öğrenin şu ironi ve gerçek arasındaki farkı
olu sokete olu fiyat kampanyasi yapmislar isteintel ekran kartı alınmaz beyler işlemcide ölü soket. (bu yapıldı mı ?)
0.06 kuruştu da o yüzden16 bini nasıl 0.06 diye karıştırmış olabilirsiniz ya