Amazondan aldım 29 mayısa kadar iade edebilirim olarak gözüküyor ama dfs üzerinden aldım sıkıntı çıkarırlar mı acaba 1 ay neyi bekledin diye ona göre 1 ay tutucam elimdeAhım şahım bir indirim olmuyor ki eğer tray bulursan güzel 14 e falan al onu gönder
14 gün olarak düşün sen onu boş verAmazondan aldım 29 mayısa kadar iade edebilirim olarak gözüküyor ama dfs üzerinden aldım sıkıntı çıkarırlar mı acaba 1 ay neyi bekledin diye ona göre 1 ay tutucam elimde
birde kutusunu video ile aç hasar varmı göster kamerayaAmazondan aldım 29 mayısa kadar iade edebilirim olarak gözüküyor ama dfs üzerinden aldım sıkıntı çıkarırlar mı acaba 1 ay neyi bekledin diye ona göre 1 ay tutucam elimde
taksitle aldıysan dursun ama peşin veya 3 taksit ise iade et. 14, 14.5k bulursun kesin yani15500 e aldım 3 gün önce hala kutusunda duruyor son 2 gündür de 7800x3d indirim yemeye başladı geri yollayıp daha ucuza almam daha mı mantıklı olur ?
Senin aldığın fiyat normal fiyatı. Sen iade ettin para geldi sipariş ettin diyene kadar 14k lık indirim biter muhtemelen zaten. Yeni indirim olacak mı o da meçhul.illaki olur ama beklediğine değmeyenilir.Amazondan aldım 29 mayısa kadar iade edebilirim olarak gözüküyor ama dfs üzerinden aldım sıkıntı çıkarırlar mı acaba 1 ay neyi bekledin diye ona göre 1 ay tutucam elimde
6 taksit almıştımtaksitle aldıysan dursun ama peşin veya 3 taksit ise iade et. 14, 14.5k bulursun kesin yani
r5 7600 kullanıyorum yukseltmek ıcın almıstım daha takmadım termal macun almadıgım ıcın yarın kargosu gelecek termal macununSenin aldığın fiyat normal fiyatı. Sen iade ettin para geldi sipariş ettin diyene kadar 14k lık indirim biter muhtemelen zaten. Yeni indirim olacak mı o da meçhul.illaki olur ama beklediğine değmeyenilir.
Henüz takacak bir bilgisayarın yoksa şansını dene ama takacak bilgisayarın varsa uğraşmaya değmez gibi geldi bana.
6 taksit almışsın zaten bence hiç değmez. Takıp oyununu oynayacagʻın 2 haftalık sürede para iadesi bekleteceksin falan çok iş.6 taksit almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
r5 7600 kullanıyorum yukseltmek ıcın almıstım daha takmadım termal macun almadıgım ıcın yarın kargosu gelecek termal macunun
kargosunu actım ıslemcıye baktım hasar var mı diye kutusuna geri kaldırdım hasar yok sadece metal kısmın uzerınde cok ufak bır leke vardı o da tray oldugu ıcın normal sanırım14 gün olarak düşün sen onu boş ver
birde kutusunu video ile aç hasar varmı göster kameraya
bu dünkü 13999tl lik itopya indirimi aklımı çeldi biraz tekrar o tarz bırsey gelir mi diye6 taksit almışsın zaten bence hiç değmez. Takıp oyununu oynayacagʻın 2 haftalık sürede para iadesi bekleteceksin falan çok iş.
2-3 ay indirim gelmeyebilir veya indirim yerine zam gelebilir. 6 taksit almışken dursun bence sorun yoksakargosunu actım ıslemcıye baktım hasar var mı diye kutusuna geri kaldırdım hasar yok sadece metal kısmın uzerınde cok ufak bır leke vardı o da tray oldugu ıcın normal sanırım
bu dünkü 13999tl lik itopya indirimi aklımı çeldi biraz tekrar o tarz bırsey gelir mi diye