Hangi Anakart markası daha iyi?

7500f için kullanılacaksa ilerde degistirilmeyecekse bunu alsin
aslına b850-P zaten gaming wifi modelinin skinsiz versiyonu :D çok benzerler.
Yeri gelmişken size sorayım 8-10k bütçeyle hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? Ekran kartı 5070 olacak Oyun için değil x3d işlemciye o kadarda ihtiyacım yok 7500f de günümüzde düşük kalıyor.

Son 10 yıldır masaüstü bilgisayarlarımda hep MSI kullandım sanırım hiç problem yaşamadım bireysel olarak.

Bugün yeniden bir sistem topluyor olsam güncel fiyat ve donanımları düşününce Colorful veya Maxsun alırdım sanırım.

Para senin için bir problem değilse ASUS, MSI ve Gigabyte bu işin Vakko’su. Asrock daha çok yakın bir tarihte 3D işlemcileri pişirmesiyle gündemdeydi ve o seri toplatılmadı diye biliyorum henüz

Yeri gelmişken size sorayım 8-10k bütçeyle hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? Ekran kartı 5070 olacak Oyun için değil x3d işlemciye o kadarda ihtiyacım yok 7500f de günümüzde düşük kalıyor.
Oyun için değilse 9700x zaten pek te alternatifi yok :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

taksitle alınacaksa peşin fiyatına taksit 7900x falan bulunursa çok daha hoş olur.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

taksitle alınacaksa peşin fiyatına taksit 7900x falan bulunursa çok daha hoş olur.
Arada 2kda oyun oynarım tabi hikayeli falan :) 9700x ilgimi çekti benim gibi kararsız biri için alternatifi yoksa çok iyi :D

Arada 2kda oyun oynarım tabi hikayeli falan :) 9700x ilgimi çekti benim gibi kararsız biri için alternatifi yoksa çok iyi :D
Oyun dışında kullanacağın programları at eğer çok fark yoksa 7800x3d alırsın :D

Msi önermiyorum ben çok çekiyorum şuan Msi b650 tomahawk anakarttan

Lokal yapay zeka, günlük kullanım, render(buda yapay zekaya bağlı olarak)
local yapay zeka bildiğim kadarıyla GPU kullanıyor , render için de multi core önemli sanırım. 9700x daha mantıklı olur gibi sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,371
Üyeler
193,368
Son üye
otaşero8
Geri