Kasa için hava akışı fan sayısı

rezry

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu

Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu
Fazla fan takanlar genelde görünüş ve fantezi amaçlı takıyor :D 3 önde 1 arkada yeterli oluyor ama çok iyi hava akışı istiyorsan yine alıp koyabilirsin.
1777696095091.webp

Genelde şöyle en iyisi oluyor.

O yeterli olur ama arttırmak istiyorsan ekliyebilirsin ama bu halimlere seni götürür

Arkadaşın dediği gibi üç öne, bir arkaya yeterli

Geri