cashbacki 2.5 ay sonra almıştımHocam asus 1 2 sene önce yine bu tarz bi kampanya yapmıştı fakat birini vermişti. Değiştiler mi bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceden yaptıklarında maks 2 3 haftada vermişlerdi bana
cashbacki 2.5 ay sonra almıştımHocam asus 1 2 sene önce yine bu tarz bi kampanya yapmıştı fakat birini vermişti. Değiştiler mi bilmiyorum
Önceden yaptıklarında maks 2 3 haftada vermişlerdi bana
nova 7 nerde 6k hocam şuanmı aldınız acaba ?direk 4800 olsa alırdım ama nova 7 6000 olmuşken bilmiyorum vermezler falan uğraşılırmı bilmiyorum
Hay ellerine sağlık hiçbir yere eklememişler siteyi güncelliyorum konuyuUnleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion
promotion.asus.com
2000tl veren kampanya ayrı 1000 veren ayrı sanırım emin değilim![]()
ROG EKİPMANINI ANLAT - Son Kullanıcı İnceleme Programı|ASUS Türkiye
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ROG ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 09/03/2026 - 30/06/2026 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 1000 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANIN. KAMPANYA STOKLARLA SINIRLIDIR. ASUS, ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN KAMPANYAYI SONLANDIRMA HAKKINA SAHİPTİR.www.asus.com
trendyolda nova 7x 6200 200 lira kupon duruyomu bilmiyorum sıcak fırsatlardan da bulabilirsinnova 7 nerde 6k hocam şuanmı aldınız acaba ?
Gigabyte cıvkını çıkarmıştı, asusta o kadar uzamaz zannetmiyorum.Gigabyte aylar geçmesine rağmen vermemişti hocam Asusun da ben çok farklı olduğunu sanmıyorum.
Ben 10 günde 2 adet Requim kodu teslim aldım 1-2 arkadaşım 7 gün sürdü 1 arkadaşım 12 günmde falan aldın bu kampanyada aynı olursa ortalama 10 günde teslim ediliyorGigabyte cıvkını çıkarmıştı, asusta o kadar uzamaz zannetmiyorum.
Böyle 2 kampanyalar birleşmez normalde kesinleşene kadar almayın bence, süresi bol zaten.Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
![]()
ASUS ROG Pelta Aura Sync RGB PS5 Uyumlu Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
www.gaming.gen.tr
2036TL iade kampanyası
Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion
promotion.asus.com
ekipman anlatma kampanyası
![]()
ROG EKİPMANINI ANLAT - Son Kullanıcı İnceleme Programı|ASUS Türkiye
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ROG ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 09/03/2026 - 30/06/2026 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 1000 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANIN. KAMPANYA STOKLARLA SINIRLIDIR. ASUS, ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN KAMPANYAYI SONLANDIRMA HAKKINA SAHİPTİR.www.asus.com
2 kampanya birleşiyor mu bilmiyorum şuanda Firma dönüş yaptığında güncelleyeceğim
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum
para iadesiyle 4800 oluyo zaten instagramda öyle yazıyorBöyle 2 kampanyalar birleşmez normalde kesinleşene kadar almayın bence, süresi bol zaten.
Bizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'ninBen 10 günde 2 adet Requim kodu teslim aldım 1-2 arkadaşım 7 gün sürdü 1 arkadaşım 12 günmde falan aldın bu kampanyada aynı olursa ortalama 10 günde teslim ediliyor
Gaming gen mi yazmış ?para iadesiyle 4800 oluyo zaten instagramda öyle yazıyor
instagramda para iadesiyle 4800 diyorBizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin
Gaming gen mi yazmıin
Nakit iade ile 4800TL düşüyor hocam ekstra 1000tl ya da 30 euro kampanyası var ayrıyeten bu ikisi birleşiyor mu onu bilmiyoruz Muhtemelen birleşmez ama 4800 zaten bu kulaklık için gayet düşük bir fiyatBizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin
Gaming gen mi yazmış ?
Dur bakim öyleyse bende alayım birtaneinstagramda para iadesiyle 4800 diyor
Gaming gen profiline koyduysa birleşiyordur bence.Nakit iade ile 4800TL düşüyor hocam ekstra 1000tl ya da 30 euro kampanyası var ayrıyeten bu ikisi birleşiyor mu onu bilmiyoruz Muhtemelen birleşmez ama 4800 zaten bu kulaklık için gayet düşük bir fiyat
ilk eklediğim siteye girip ürüne bakın o kampanyada 2036tl veriyor iadeyiDur bakim öyleyse bende alayım birtane
Gaming gen profiline koyduysa birleşiyordur bence.
bilemiyorum belli olmaz dönüş bekliyorum şu andaDur bakim öyleyse bende alayım birtane
Gaming gen profiline koyduysa birleşiyordur bence.