Ps5 pro aldım sizce iyi mi yaptım?

Memoli12345

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
Ps5 pro aldım 40k ya ikinci elde 2 aylık cihaz wolverine ve gta 6 oynamak için sizce iyi mi? yaptım yoksa ps6 mı beklenmeliydi

Ps5 pro aldım 40k ya ikinci elde 2 aylık cihaz wolverine ve gta 6 oynamak için sizce iyi mi? yaptım yoksa ps6 mı beklenmeliydi
Ps6 gelene kadar GTA 6 PC'ye çoktan çıkmış olur.
Şuan GTA 6'yi ilk günden oynamak istiyorsan başka seçeneğin yoktu.
Düz Ps5 ise alınmaz GTA 6 da 30fps çalışır.

PS6 en erken 2028'in kasım yada aralık ayında gelir. GTA6'nın sattıracağı konsol miktarını düşünürsek Sony PS6'nın gelişini 1 sene daha erteleyebilir.

PS6 en erken 2028'in kasım yada aralık ayında gelir. GTA6'nın sattıracağı konsol miktarını düşünürsek Sony PS6'nın gelişini 1 sene daha erteleyebilir.
Peki ps6 ya çıkacak oyunlar ps5 lere gelmeye devam eder mi? sizce atıyorum uncharted 5 god of war yeni oyunları (1-2-3 remake illa gelir onu saymıyorum) last of us 3 venom vb.

Bence de PS5 PRO alarak gayet iyi yapmışsınız. Marvel's Wolverine, GTA 6 özellikle PS5 PRO'da grafik ve FPS olarak çok iyi performansla çalışacaktır. Ve PS6 2028 gibi çıkacağını tahmin ediyorum. Ve PS6 çıksa bile Sony birinci parti firmaların yapacakları özel oyunlar birkaç yıl daha PS5/PRO konsollarına çıkar. Örneğin PS4 düz 2013'de çıktı. Ve Sony PS4 PRO 2016 yılında çıkardı. Ve her ikisine desteği 2022 yılına kadar Sony birinci parti firmalarının bazı oyunları PS4 konsollarına çıkartmıştı. Örneğin Horizon Forbidden West, God of war Ragnarok gibi örnekler verilebiliriz.

Son düzenleme:
Geri