Performans olarak alınır hocam tip olarak hakkaten çirkin geliyor bana. https://www.akakce.com/ekran-karti/...1u-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1131557860.html Şu model daha güzel daha büyük bir kart değerlendirilebilir.Merhabalar PC diziyorum ve ekran kartı olarak 5070 ti almayı düşünüyorum.
İnno3d hakkında fikirleriniz neler alınır mı uzun süre beni idare eder mi? ya da diğer modellere 3 4 k fazla verip almalı mıyım?
İşlemcim : 9800x3D
uv kullanırsam fpsde ne akdar fark olusurUV kullanırsın rahat. Alınır.
olmaz ama sıcaklık ve watt iyi düşeruv kullanırsam fpsde ne akdar fark olusur
Bu model varken hiç gerek yok.Merhabalar PC diziyorum ve ekran kartı olarak 5070 ti almayı düşünüyorum.
İnno3d hakkında fikirleriniz neler alınır mı uzun süre beni idare eder mi? ya da diğer modellere 3 4 k fazla verip almalı mıyım?
Kırmızı parçaları olması senin için sorun değilseMerhabalar PC diziyorum ve ekran kartı olarak 5070 ti almayı düşünüyorum.
www.n11.com
3 aydır bu modeli kullanıyorum sıfır sıkıntı.colorful hakkında pek iyi şeyler duymadım çevremde o yüzden uzak duruyorum şuan