IPhone 17 vs iPhone Air

Hangisi?

• iPhone Air

Oylar: 2 16.7%
  • iPhone 17

Oylar: 10 83.3%

• Oy kullanan toplam üye
    12

watseN

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu iki model artık neredeyse aynı fiyata satılıyor çoğu yerde. Elimdeki 11'den 17 serisine geçiş yapacağım fakat karar veremedim. Alınca uzun süre kullanıyorum anladığınız üzere. Benim için en önemli kıstas telefonu uzun seneler kullanabilmem (yani donanım) ve bataryasının uzun süre gitmesi. Air'i mağazada deneyimledim çok hoşuma gitti. Fakat artıları eksileri var.

12 GB RAM ve A19 Pro çip olması uzun kullanımda bana çok fayda eder diye düşünüyorum. 17'ye göre bunlar büyük artılar. Ancak mono hoparlör, geniş açı kamerası olmaması ve eSIM olması gibi durumlar da kafamı kurcalıyor.

Sizce aynı fiyata hangisi daha mantıklı?

Bu iki model artık neredeyse aynı fiyata satılıyor çoğu yerde. Elimdeki 11'den 17 serisine geçiş yapacağım fakat karar veremedim. Alınca uzun süre kullanıyorum anladığınız üzere. Benim için en önemli kıstas telefonu uzun seneler kullanabilmem (yani donanım) ve bataryasının uzun süre gitmesi. Air'i mağazada deneyimledim çok hoşuma gitti. Fakat artıları eksileri var.

12 GB RAM ve A19 Pro çip olması uzun kullanımda bana çok fayda eder diye düşünüyorum. 17'ye göre bunlar büyük artılar. Ancak mono hoparlör, geniş açı kamerası olmaması ve eSIM olması gibi durumlar da kafamı kurcalıyor.

Sizce aynı fiyata hangisi daha mantıklı?
17

Spesifik olarak ince bir telefon istemediğin her senaryoda Air çok kötü bir tercih.

air almayın.

mono hoparlör var
benim için tek sebebi bu :D
İphone dediğin gürleyerek çalacak titretecek alarmda.

17 her türlü daha üstün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri