🔥İndirim TwinMOS 32GB(2x16GB) VoltX 6000MHz DDR5 RAM 20.999 TL

2. el Playstation 5 mi alsınlar yoksa yakın fiyata PC için sadece RAM mi?

İşte durum bu kadar saçma sapan. Elbet bu balon sönecek.

Biraz daha dayanın Vatan Baba bu çileden sizi kurtaracak az kaldı. Adamlar öyle bir indirim yaptı ki ramle alakalı sonradan gelen her indirim çok boş geliyor.

bu sektörün balonu bitmez

Bunlar ve konunun başındaki toplam üç model arasından en mantıklısı hangisidir dostlar?
Manuel timing yaparım derseniz amdde trident tabii ki. Hynix-A die zaten.

Ben 48gblik (24x2) trident z5 rgb kullanıyorum r9 7900le. CL28 6000 stabil gördüm, şuan cl30 6000mhz çalıştırıyorum. Fan koysam cl26 6000 stabil gorurum muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ramlerde hangi chip çıkıyor? Kullanan var mı?
Twinmosu single 16 kullanıyordum, samsung-m.

trident z5 rgb hynix a, 24, 48, 96lık ise hynix m 3gb die. İkiside aynı performasnsı veriyor, m die normallerle karşılaştırmamak lazım çünkü 3gb m die amdde a dieye göre daha mantıklı ve aynı performansda.

corsair bilgim yok ama hynix veya samsung deniliyor.

DDR5'de en iyisi hynix a ve 3gb m die (2 gb m ile karıştırmamak lazım). Samsung orta, micron rezalet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ankarada olan varsa sabah buna bakabılır magazadan

18-19 mayısı beklemek lazım, bu fiyat bile fazla şuan.

Son düzenleme:
Biraz daha dayanın Vatan Baba bu çileden sizi kurtaracak az kaldı. Adamlar öyle bir indirim yaptı ki ramle alakalı sonradan gelen her indirim çok boş geliyor.
hocam Gskill Trident Z5 DDR5 2x24 48 GB 6800Mhz CL34 Ram almayı düşünüyorum. AMD Ryzen7 7800X3D işlemci ve Gigabyte Aorus X870 Elite WiFi anakartım var. Expo olmadığı için uyum sorunu yaşar mıyım sence ?

hocam Gskill Trident Z5 DDR5 2x24 48 GB 6800Mhz CL34 Ram almayı düşünüyorum. AMD Ryzen7 7800X3D işlemci ve Gigabyte Aorus X870 Elite WiFi anakartım var. Expo olmadığı için uyum sorunu yaşar mıyım sence ?
Manuel tming yapmak zorunda kalirsin benim gibi. Diger turlu 5400 veya 5600 cl50/cl52 calisiyor.

manuel ayarlayıp sorunsuz çalıştırabiliriz o zaman.
Aynen oyle, 3gb m die amd icin manuel timingde cok iyi. Ben 7200 cl36 kiti cl28 6000 calistirabiliyorum fansiz stabil olarsk, fan koysam cl26 stabil (fansizxa stabil olur muhtemelen ama risk almaya gerek yok) kullanacagim.

Geri