❌İndirim Bitti! Amazon 3000/500₺ İndirim Kodu

Aydi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,712
Kod: ILKIM500 (Sadece mobilde geçerli)

Bu sefer bilgisayar kategorisinde de geçiyor olması lazım ben anakart ekledim kod çalıştı.

Amazon Depo satıcılı ürünlerde geçmiyor :(

Kodu kullanmak için ödeme adımında 'Hediye kartı, kupon veya promosyon kodu kullanın' alanına kodu yazıp kullan butonuna tıklayınız. Uygulamaya gidip kodu kullanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Güncelleme: İndirim kodu 15 dakika boyunca aktif kalıp 17.30 itibariyle tükendi.
2. Güncelleme: İndirim 21.50 itibariyle tekrar aktif olup 5 dakikada yine bitti.

Son düzenleme:
1777904211569.webp

Üstüne kraker falan ekleyip 2500 civarına geliyor. 225F ile kullanılmasını öneriyorum. Daha üstü işlemciler işlemcinin gücünü kıısabilir

Sen harika bir detaysın kardeşim. Nerden buluyon bu kodları böyle anlamadım Tanıdık falan mı var. 😆
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen harika bir detaysın kardeşim. Nerden buluyon bu kodları böyle anlamadım Tanıdık falan mı var.
Kulaklık önerir misiniz lütfen 3k ya
Bence 1k daha koy hyperx al cloud 3 kablolu al kafan rahat olsun. Oyun için en iyisi bu bence . Diğerleri sesi iyi olsa malzeme kalitesi kötü. Malzeme kalitesi iyi olsa sesi kötü vs.

Kod: ILKIM500 (Sadece mobilde geçerli)

Bu sefer bilgisayar kategorisinde de geçiyor olması lazım ben anakart ekledim kod çalıştı.

Kodu kullanmak için ödeme adımında 'Hediye kartı, kupon veya promosyon kodu kullanın' alanına kodu yazıp kullan butonuna tıklayınız. Uygulamaya gidip kodu kullanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Zaman sınırı hakkında bilgimiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri