Bakımdan yeni geldiÇok güç tüketiyorsa normal ama daha fazla çıkarsa normal değil en son nezaman bakım yaptın
Çok güç tüketiyorsa normal ama daha fazla çıkarsa normal değil en son nezaman bakım yaptın
Markayı sordum bakalim ne diyecekler. Birde undervolt yapmistim afferburnerdan pc bikac kere açıp kapatinca voltaj kendi kendine eski yerine geliyor anlamadimHocam öncelikle bir undervolt yap o karta, 380 w güç tüketimi nedir.
Bir de hangi macunu kullanmışlar da sıcaklığı artırmayı başarmışlar ki?
Bunu yazdilar hocam.Hocam öncelikle bir undervolt yap o karta, 380 w güç tüketimi nedir.
Bir de hangi macunu kullanmışlar da sıcaklığı artırmayı başarmışlar ki?
Hocam Evga kartlar sıcak çalışır ben de biliyorum ama sıcaklığının artmış olması çok garip. Ayrıca bu kadar sıcak çalışmaz.Markayı sordum bakalim ne diyecekler. Birde undervolt yapmistim afferburnerdan pc bikac kere açıp kapatinca voltaj kendi kendine eski yerine geliyor anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yazdilar hocam.
Yok kral kullanmiyorum. Kasam akvaryum ve ekran kartinin altinda fan yok o yuzden sıcaklığı yüksek olabilir. Birde yan camı söktugumde 73 dereceye düştü sıcaklıgıHocam Evga kartlar sıcak çalışır ben de biliyorum ama sıcaklığının artmış olması çok garip. Ayrıca bu kadar sıcak çalışmaz.
0:37 ve 1:36 arasındaki ayarları yapmayı dene, kardeşimin Rog Strix 3080'inde güzel iş çıkardı. Umarım senin de işine yarar.
Bir şey daha sorayım. Kablo uzatma vs kullanıyor musun ekran kartı için? Strimer vs
Kasa sadece yandan 2 fanla hava alıyor ve üstte 3, arkada 1 tane egsoz fani varHocam Evga kartlar sıcak çalışır ben de biliyorum ama sıcaklığının artmış olması çok garip. Ayrıca bu kadar sıcak çalışmaz.
0:37 ve 1:36 arasındaki ayarları yapmayı dene, kardeşimin Rog Strix 3080'inde güzel iş çıkardı. Umarım senin de işine yarar.
Bir şey daha sorayım. Kablo uzatma vs kullanıyor musun ekran kartı için? Strimer vs