En iyi termal macun önerisi

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
İyibir termal macun almak istiyorum en az 3 5 gram olsun ama iyisi olsun para konusunda sıkıntı yok

İyibir termal macun almak istiyorum en az 3 5 gram olsun ama iyisi olsun para konusunda sıkıntı yok
İyi macun ile en iyi macun arasında 10 kat fiyat farkı ve 3 derece fark var. İyi macun lazımsa mx6 al. En iyisi lazımsa Thermal Grizzly Kryonaut Extreme al. Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söylememe gerek yoktur muhtemelen ama seçim sana kalmış

İyi macun ile en iyi macun arasında 10 kat fiyat farkı ve 3 derece fark var. İyi macun lazımsa mx6 al. En iyisi lazımsa Thermal Grizzly Kryonaut Extreme al. Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söylememe gerek yoktur muhtemelen ama seçim sana kalmış

Arctic mx-6 iyi diyorsun yani bunu alayım

arkdaşında önerdiği gibi bence macunun vakkosu kesinlikle mx 6 dır 4 gramlık versiyonu ortalama 400 500 tl bandında kesinlikle pişman olmazsın ve arkadaşında dediği gibi 3 derece için epeyce uçuk bir fiyat farkı vermek cok sacma.

Arctic MX-7 kullanıyorum masaüstünde gayet memnunum. Laptopta MX-6 kullanıyorum ondan da çok memnunum. Benim için önemli olan kullanıma bağlı taşmaması. Özellikle MX-7 ısınmalardan kaynaklı taşma yapmama konusunda çok iyi.

Arctic MX-7 kullanıyorum masaüstünde gayet memnunum. Laptopta MX-6 kullanıyorum ondan da çok memnunum. Benim için önemli olan kullanıma bağlı taşmaması. Özellikle MX-7 ısınmalardan kaynaklı taşma yapmama konusunda çok iyi.
Mx-6 ile mx-7 arasında çok fark yok galiba

MX-7 kullanmaya başladım sürülmesi en zor bi o kadar taşması en zor macun diyebilirim ve öneririm.

Mx7 al geç yeni çıktı. halnziye hy-p17 de var. Oda yeni çıktı. Bir tık geçiyor testlerde ama uzun kullanımda bilinmez

mx 7 mx 6 dan bi 200 lira civarı pahalı sanırım mx6 kullanıcısıyım mx7 hakkında yorum yapamam secim senin.

Mx-6 aldım 7 yeni çıkmış daha uzun kullanımı belli değil
MX-7 nin testlerde 2-3 derece daha serin tuttuğu görülüyor fark bu. Yılda 1 kez yenilemekte fayda görüyorum. Macunu süreyim 3 sene 5 sene yenilemeye gerek yok diyenlerden olmayın. Her sene bir güzel temizlik yapın bakım yapın macunları değişin kafanız rahat olsun.

Mx 4 yada mx 6 al 7 8 ay da bi yenile bak yoluna bişe olmaz

Geri