Açık lise de nasıl ders çalışabilirim?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Açık liseye geçtim geçen sene ve matematik yabanci dil gibi derslerde fazlaca zorlaniyorum nebin verdigi calisma sorulari eski herhangi bi kitap alipda calisamiyorum cunki cogunluk kitap normal okullardaki seviyelerde ama acik lise de daha farkli hem konu anlatimli hemde test edecek bi uygulama ai yada bi site falan var mi simdiden tesekkurler

site bilmiyorumda yks mantığı gibi youtubeden dinleyip o hocanın video ders kitabını alabilirsin test içinde deneme alabilir yada internetteki denemeleri çözebilirsin

site bilmiyorumda yks mantığı gibi youtubeden dinleyip o hocanın video ders kitabını alabilirsin test içinde deneme alabilir yada internetteki denemeleri çözebilirsin
Test aslinda en basit kismi asil sorun konu anlatimi cunki hangi konulardan cikabilecegi gibi bir bilgi verilmiyor ornegin toplamayi ogrenirim ama sinavda cikarma islemi sorabilirler o yuzden konu anlatim kismi daha onemli o da yok gibi kimse cevap vermedi

Test aslinda en basit kismi asil sorun konu anlatimi cunki hangi konulardan cikabilecegi gibi bir bilgi verilmiyor ornegin toplamayi ogrenirim ama sinavda cikarma islemi sorabilirler o yuzden konu anlatim kismi daha onemli o da yok gibi kimse cevap vermedi
YouTube lise seviyesi konu videolarıyla dolu, hangi dersin hangi konularından sınav olacaksa açıp onlara çalış işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,923
Üyeler
194,740
Son üye
NosferatuAlucard
Geri