🔥İndirim Ryzen7 9800x3d (Tray) 19.999 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

RyuK06

80+
Reaksiyon skoru
117

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    71.1 KB · Hit: 85
6-9 taksit amazondan almak daha güvenilir.

Burdan asagısı yok gibi.Her şeyde 1 2 bin lira düşüş var .Ama ramler halen sacma fiyatlarda.Durumu söyle acıklıyım.Tüm sistemi topladım tek ram almadıgım için sistemi topluyamadım.

Kaç.kere daha şu konuyu açacaksınız 3. Oldu bu
yükselt başkan o konuyu da kaldırayım hemen görünürde yok, incehesaptan alma yanlısı olan çok ve üçe beşe takılan da çok 20yi veren 22yi de verire bağlayabiliriz haklısın yoksa. müthiş indirim koş kapışın kalmayacak gibi bir şey demiyoruz burda.

yükselt başkan o konuyu da kaldırayım hemen görünürde yok, incehesaptan alma yanlısı olan çok ve üçe beşe takılan da çok 20yi veren 22yi de verire bağlayabiliriz haklısın yoksa. müthiş indirim koş kapışın kalmayacak gibi bir şey demiyoruz burda.
Bekle knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bekle knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerideki sayfalarda kalmış görmedim, mazur görün. konuyu yükseltip oraya gidebilirsiniz. konuyu silemiyorum modlardan biri görürse ve silerse iyi olur.

Burdan asagısı yok gibi.Her şeyde 1 2 bin lira düşüş var .Ama ramler halen sacma fiyatlarda.Durumu söyle acıklıyım.Tüm sistemi topladım tek ram almadıgım için sistemi topluyamadım.
Hocam aynı şekilde tek tek parça toplayacağım fakat parçalardan biri yada birkaçı bozuk çıkarsa diye tereddütlerim var siz bu duyguyu nasıl aştınız azıcık rahat olsam direkt toplamaya başlayacağım :D

Hocam aynı şekilde tek tek parça toplayacağım fakat parçalardan biri yada birkaçı bozuk çıkarsa diye tereddütlerim var siz bu duyguyu nasıl aştınız azıcık rahat olsam direkt toplamaya başlayacağım :D
İade ve garanti hakkın var çünkü

Bence böyle az düşüşleri paylaşmayalım. Belki de bizi gözetleyen casuslar vardır. 👓

Arkadaşlar oyun dışında bu işlemci 9700x den iyi midir? Oyunda zaten iyi onu biliyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri