❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

parayı çektiğine göre almışımdır demi bakamıyorum yoğunluktan

Yav bunu unuttum ben fdadadaadf. Neyse şimdi deniyim bi.

he 6 tane sekmede ödeme kısmındayım o yüzden 6 tane yarım kalmış diye gösteriyor sanırım neyse aldım galiba yani umarım, kalanla başarılar inşallah ihtiyacını olanlar alır, keşke geçen hafta da garanti pay ile ödeseydim
benim siparişlerim kısmında gözükmüyor ürün diğerlerinin attığı ekran görüntüleri gibi ama aldım diye umut ediyorum neyse hayırlısı,olmazsa mail falan atarım param çekildi sonuçta

gözükmüyo şuanda ve başarısız kısmına gelince bi ton ürün gözüküyo birden fazla sekmede dendiğimden galiba :D yarım kalmış oalrak gözüküyor yani burdakiler ama paramı çekti işte emin değilim oldu galiba ya
Sıkıntı yok reis parayı çekti sonuçta en kötü tüketici hakem heyeti, aihm falan şansımızı deneriz

OLDUMU LA MAİL GELMEDİ

1778278966681.webp

İncehesapa göre değeri 550TL olan, emsalleri ise 400TL civarına rahat bulunan herhangi bir özelliği olmayan dünyanın en giriş seviyesi oyuncu klavyesi için neden uğraşıyorsunuz anlamıyorum. Bazılarına belli sebeplerle lazımdır onu anlarım da 63 sayfa ne konuştunuz yav kaç kişi şu klavyeye muhtaç durumda? Klavyeyi küçümsemiyorum ben de ilk bilgisayarımda ekipmana para kalmayınca benzerini kullanmıştım ama bu kadar uğraşmanızı gerektirecek bir mesele olmamalı çoğunuz için.

abi 4 tür kutuyu işaretliyorum ve ödeme yap diyince takılıyor site cok komik ya

iyi klavyesi olup , jameseşeğinni alanlara selam olsun :) keşke ihtiyacı olanlar alsa ama bir çoğu keyfi aldı yine

Geri