Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
Ürünler paketleniyor diyor sizde de aynı mı kargoya verilen oldu mu
Verildi benim ürün tele mesaj bile geldi yurtiçindenÜrünler paketleniyor diyor sizde de aynı mı kargoya verilen oldu mu
sonuç nedir hangi ürünmüşÜrünler paketleniyor diyor sizde de aynı mı kargoya verilen oldu mu
klavye reis paketleniyor kısmında kalmış benim. Bazılarının kargoya verilmiş onun için sordum.sonuç nedir hangi ürünmüş
Aylık 50krş a alırım aylık 17krş karın olurKargoda şuan bugün geliyor aylık 33 kuruşa denk geldi bakalım hakkını vermezse iade edicem
Bu teklifini değerlendireceğim iyi fiyat haftaya olan 33 kuruşluk gamepower mouseun parası çıkar.Aylık 50krş a alırım aylık 17krş karın olur![]()
Bende de öyle paketleniyorda.klavye reis paketleniyor kısmında kalmış benim. Bazılarının kargoya verilmiş onun için sordum.
Ben ikisini de alabildim. Onla ilgili bir sınır yok. Sadece kullanıcı sepet işlemi ile ilgili genel bir sınır vardı. Sürekli sepetten düşüyordu. Bu durum yine aynı şekilde genel bir durumdu.Geçen hafta kulaklık alıp bu hafta klavye düşüren var mı belkide önleme yapmışlardır başarısız olanların o şekilde olmuş olabilir mi
dogru diyor önceden garanti hesabı olanların işine gelir ama olmayanlar icin degmez ama illa olacak varsa kkm oldugu icin davet kodu iletebilirim müşteri olacak pm yazsınEğer sırf bunu almak için çıkartacaksanız çıkartabilirsiniz isterseniz ama siz bilirsiniz garantipay ödeme şekliyle alınıyor yani ödeme ekranına gelenler garanti ile denerseniz alırsınız yani haftaya olacaksa ama kesinliği yok yani sırf bu tarz kampanya için çıkartmayın kartı sadece olanı yazıyorum.