lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,133
iptal yedikGeçen indirime giren 310Hz monitörü alıp eline ulaşan var mı beyler merak ettim şimdi ?
iptal yedikGeçen indirime giren 310Hz monitörü alıp eline ulaşan var mı beyler merak ettim şimdi ?
5900e aldım fiyat kaçmaz alan alsın güzel monitör.
başım ağrımasın kaliteli olsun diyosan asus, daha iyi performans almak istiyorsan ktcbu monitör mü yoksa KTC h25t7 mi alınmalı ?
Teşekkürler. Önemli olan kaliteydi, Asus almak daha mantıklı olacaktır.başım ağrımasın kaliteli olsun diyosan asus, daha iyi performans almak istiyorsan ktc
Asus tuf vg279q3a modeli buyduBu modelde 300cd parlaklık var yeterli sayılır. Sizin bahsettiğiniz modellerde muhtemelen 200-250cd parlaklık değeri vardır.
Şuan bende de aynı model var memmunum ama 27 fazla geldiği için 24 inç 2k olmazsa fhd geçeceğim.Asus tuf vg279q3a modeli buydu
Aldığım la iade etmem bir olmuştuŞuan bende de aynı model var memmunum ama 27 fazla geldiği için 24 inç 2k olmazsa fhd geçeceğim.
Umarım haziranın 15 i gibi bu fiyatlar devam eder de alabilirim![]()
2k almak daha mantıklı özellikle ekrana odaklandığım işlerde piksel saymaya bsşlıyorum can sıkıyorAldığım la iade etmem bir olmuştu
Ozamanlar pek bilmiyordum2k almak daha mantıklı özellikle ekrana odaklandığım işlerde piksel saymaya bsşlıyorum can sıkıyor![]()
Bahsettiğin modelde 250cd parlaklık değeri varmış bu yüzden soluk görmüşsün. Zaten 300cd altındaysa almamak lazım ben şuan LG 27GL63T modelini kullanıyorum 400cd parlaklık gündüz anca yetiyor.Asus tuf vg279q3a modeli buydu