cansux
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
Bu var bende de gayet memnunum https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.htmlbunun 1 seri önceki modellerinden birini kullanıyorum çok çok güzel ppi değeri sayesinde 27inc 1080pde bile pixellenme yok net
Hocam kullandığınız modele baktım standart olarak 82 ppi değere sahip gibi görünüyor. Konu monitör 24 inç ve 93 ppi olacağı için daha net görünecektir.bunun 1 seri önceki modellerinden birini kullanıyorum çok çok güzel ppi değeri sayesinde 27inc 1080pde bile pixellenme yok net
4500tl ye oled ekran koymayan asusu kınıyoruzBu Asuslar çok soluk oluyor
Bu modelde 300cd parlaklık var yeterli sayılır. Sizin bahsettiğiniz modellerde muhtemelen 200-250cd parlaklık değeri vardır.Bu Asuslar çok soluk oluyor
sanırım siparişler mediamarkt iptal etti. ses seda yok. indirim kanallarında da teslime dair ss fotoğraf bişey görmedim.Geçen indirime giren 310Hz monitörü alıp eline ulaşan var mı beyler merak ettim şimdi ?
Ben gördüm birinde teslim ediliyor takipçilerimize yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.sanırım siparişler mediamarkt iptal etti. ses seda yok. indirim kanallarında da teslime dair ss fotoğraf bişey görmedim.
alşunu albunu falan kanalıysa ben o kanal inanmıyorum.Ben gördüm birinde teslim ediliyor takipçilerimize yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.