30 35k Bütçe ile Gitar Öneri

kakko

80+
Reaksiyon skoru
0
2.gitarımı almayı planlıyorum. İlk gitarım jackson js11. 1 yıl dolmak üzere. Hem gitar önerisi hem de değiştirme fikri açısından soruyorum. Öneriler için hh ve sabit köprü almayı planlıyorum. Şu an düşündüğüm gitar da omen elite 6. Lütfen yardımcı olun.

Jackson Js32 düşünebilirsiniz şahsen 4 aydır donner dlp124 kullanıyorum 2. gitar ve ana gitar olarak Jackson Js32 düşünüyorum çok araştırma yapmadım fakat shape olarak jackson çok hoşuma gidiyor ve o whamy barın tadını almayı da çok istiyorum

Jackson Js32 düşünebilirsiniz şahsen 4 aydır donner dlp124 kullanıyorum 2. gitar ve ana gitar olarak Jackson Js32 düşünüyorum çok araştırma yapmadım fakat shape olarak jackson çok hoşuma gidiyor ve o whamy barın tadını almayı da çok istiyorum
Suan jackson kullandığım için farklı marka almak istiyorum. Bide akort ve tel değişimi için sabit köprü alırım gibi. Schecterlara ne diyorsunuz ya da üstte dediğim modeline

Suan jackson kullandığım için farklı marka almak istiyorum. Bide akort ve tel değişimi için sabit köprü alırım gibi. Schecterlara ne diyorsunuz ya da üstte dediğim modeline
Sgr Solo 2 modelini alacaktım hocam fakat ufak cahillik yüzünden 2 bin lirayı amfiye ayırırım dedim ve hala bir amfim yok 4 aydır ses kartı kullanıyorum bunu almak yerine onu alsaydım diyorum arada attığınız model hakkında bir fikrim yok hocam yalan olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri