İntel b580 ekran kartı görüntü gelmiyor.

Bende şuan deniyorum ama olmayacak gibi kabullendim artık ama iade almazlar diye korkuyorum açıkcası hiç bir yerinde tabii ki bir zarar yok ama kutuyu açtım sonuçta o da ayrı bir geriyor yoksa direkt farklı bir kart almayı düşünüyorum bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam teşekkür ederim güncelledim ayarlarını tekrar yaptım fakat yok olmuyor keşke olsaydı
Başka bir Psu kullanabilme şansın var mı?

Başka bir Psu kullanabilme şansın var mı?
Maalesef yok ancak bi bilgisayarcıya falan götürebilirim ama umudumu tamamen kestim ve kutusuna koydum şuandan itibaren açıkcası sadece iade alırlar mı diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız için ancak psu denemesinin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorsanız tamirciye götürüp denetebilirim.

Maalesef yok ancak bi bilgisayarcıya falan götürebilirim ama umudumu tamamen kestim ve kutusuna koydum şuandan itibaren açıkcası sadece iade alırlar mı diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız için ancak psu denemesinin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorsanız tamirciye götürüp denetebilirim.
Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama daha güçlü bir Psu ile deneyebilirseniz denemekten zarar gelmez. Belki bilgisayarcı pcie slotunu gen4 ve gen3 ayrı ayrı deneyerek bir çözüm bulabilir. Resize bar aktif miydi bir de

iade almazlar diye korkuyorum
İade almak zorundalar nerden aldınız satıcı kim? Kaç gün oldu alalı?

daha güçlü bir Psu ile deneyebilirseniz denemekten zarar gelmez.
Evet kart ani açılışta birden yükü tam talep ediyorsa PSU bunu veremiyor olabilir. Çok zayıf bir ihtimal ama sadece farklı bir PSU da denemekte fayda var.

İade almak zorundalar nerden aldınız satıcı kim? Kaç gün oldu alalı?

Evet kart ani açılışta birden yükü tam talep ediyorsa PSU bunu veremiyor olabilir. Çok zayıf bir ihtimal ama sadece farklı bir PSU da denemekte fayda var.
Dediğiniz gibi söyledim 750w psu ile test etti ama maalesef yine olmadı itopyadan aldım 8 mayıs da. Normalde bugün kargolayacaktım ama ups şubesi kapalıydı pazartesi kargoya vereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri