ATX anakart önerebilir misiniz

haflet61

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba rx9070 ekrankarıtm ve 7800x3d işlemci var ve buna uygun Anakart önerebilir misiniz?

Gigabyte B650 Eagle AX bu anakartı buldum. Ama sizce uygun mu veya aynı fiyat bandında ATX bir anakar öneriniz var mı.

Merhaba rx9070 ekrankarıtm ve 7800x3d işlemci var ve buna uygun Anakart önerebilir misiniz?

Gigabyte B650 Eagle AX bu anakartı buldum. Ama sizce uygun mu veya aynı fiyat bandında ATX bir anakar öneriniz var mı.
bütçe yok mu?

Yazdığınız anakrt 8000 tl.

Şu anakrt VRM yapısı olarak DRMOS mosfet ile hem daha ucuz hem daha iyi.Faz sayıs daha düşük ama yeterli.

Fakat özellkle şu anakrtı öneririm Tam bi bomba.80 amper DRmos mosfetli.8400 TL.

Yazdığınız anakrt 8000 tl.

Şu anakrt VRM yapısı olarak DRMOS mosfet ile hem daha ucuz hem daha iyi.Faz sayıs daha düşük ama yeterli.

Fakat özellkle şu anakrtı öneririm Tam bi bomba.80 amper DRmos mosfetli.8400 TL.

Attığınız anakart 80a değil 60a. Ayrıca 2x6+2+1 şeklindeki fazı her türlü Asus anakartın fazlarına değişmem 1H/1L olsa bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam WİFİ olsun diyorsanız attığınız anakart gayet güzel. Wıfısız olsada olur derseniz aynı modelin WIFI sız versiyonu var https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBM78F2D?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Geri