Yaz Tatilinde 3 Aylık Girebileceğim İş

Selim1612

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar 19 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim ve gitmeden önce cebimde biraz param olsun diye çalışmak istiyorum nerelerde çalışabilirim çoğu fabrika askerlik şartı istiyor ve uzun vadeli çalışan istiyor o yüzden buraları direkt eledim kafadan. 3 aylık nerelerde çalışabilirim trendyol depoları vs. olur mu diye düşünüyorum

Kanka bence en temizi otel işi ya. Zorunlu olarak sigortan da giriliyor. Fiziksel iş seviyorsan otellerin deposunda da çalışabilirsin ama gerçekten iyi para istiyorsan bellboy falan iyi iş yapar.

Edit: Gerçi ben Antalya'dayım diye direkt otel dedim de sen hangi şehirdesin?

Kanka bence en temizi otel işi ya. Zorunlu olarak sigortan da giriliyor. Fiziksel iş seviyorsan otellerin deposunda da çalışabilirsin ama gerçekten iyi para istiyorsan bellboy falan iyi iş yapar.

Edit: Gerçi ben Antalya'dayım diye direkt otel dedim de sen hangi şehirdesin?
İzmirdeyim bende

Açık kaçığına dikkat ettikten sonra kuytu köşe kasiyer olmak en iyisi kuytu köşeden kastım cok musterısı olmasın ugrastırmasın vsen cok bim verriyo, 35 40 veriyo su an belkkı daha fazla, petrol kasiyerleri de sağlam alıyo, asgariden 50 ye kadar alıyolar

Fabrikaya 3 ay dersen almazlar ztan ama çıkmıyacam dersen alabilirler çıkarken zaten bir şey demezler. Çoğu fabrika da asgari ücret veriyor mesailer de çoğu gün zorunlu mesai oluyor 40 civarı bir şeyler alırsın toplam. Amelelik yapma ihtimalin var ama artısı vücudun gelişir

Fabrikaya 3 ay dersen almazlar ztan ama çıkmıyacam dersen alabilirler çıkarken zaten bir şey demezler. Çoğu fabrika da asgari ücret veriyor mesailer de çoğu gün zorunlu mesai oluyor 40 civarı bir şeyler alırsın toplam. Amelelik yapma ihtimalin var ama artısı vücudun gelişir
Fıtık olursun ❎ Vücudun gelişir ✅

kuryelik yapıyorum yazınları 2 yıldır abilerde tanıdık yardımcı oluyorlar işin olsundan bulmuştum 40 bin kazanıyordum 2025 yazında

Hocam gözlemlediğim kadarıyla akaryakıt istasyonlarında çalışmak en mantıklısı.
Biraz araştırmanı öneririm yine de.
Ben ve arkadaşım çalışmıştık aynı yerde.
Asgarinin iki tık üstü veriyorlardı.
Çalışma usulü vardiyalı olup gece ve gündüz diye ikiye ayrılıyordu.Vardiyalar 08.00-16.00 ve 00.00-08.00 idi.(Tabi bu bölgeye göre değişebilir.)
Yeni girdiysen maksimum kasaya bakıp gelen market ürünlerini dizersin. Ara sıra paspas atıp çıkarsın.

Gircene kendi işinin patronu ol karton kağıtçılık hurdacılık eskicilik iyi para ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri