- Reaksiyon skoru
- 1,541
Adamın belki 10 gigabit altyapısı vardı baştan söylememiş kiHocam sorun en iyisi dediğiniz ile bizim söylediğimizin arasında 10Gbps altyapınız olmadığı sürece “Sıfır” Fark var
Adamın belki 10 gigabit altyapısı vardı baştan söylememiş kiHocam sorun en iyisi dediğiniz ile bizim söylediğimizin arasında 10Gbps altyapınız olmadığı sürece “Sıfır” Fark var
kavgalıyım burdaki tüm bilgisayarcılarlaEn yakın bilgisayarcıya gidip 25 metre kablo kestirirsen metresi 20-25 tl zaten. Genelde cat6 veya cat6e oluyor. Sorarsın onu bilgisayarcıya. İnternetten falan uğraşmana gerek yok.
Yine aynı yorum geçerli, ortalama 20-30 metrede klasik bilgisayarcıdan aldığım Cat 6 kablolar sorunsuz.bana 25 metre lazım odam çok uzak modemden
Agam ben nasıl 1 gigabit hız alabiliyorum öyleyseCAT6'ya güvenme. Bende sanayi tipi kalın modeli vardı. 100 mb üstü hız vermiyordu.Muhtemelen bir kablo patates olmuş.
CAT7 aldım mükemmel ötesi.
![]()
VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
bu site güvenilir mi?CAT6'ya güvenme. Bende sanayi tipi kalın modeli vardı. 100 mb üstü hız vermiyordu.Muhtemelen bir kablo patates olmuş.
CAT7 aldım mükemmel ötesi.
![]()
VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla VegGieg CAT7 10Gbps Gigabit 600Mhz FTP RJ45 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Hocam 1Gbps bile çoğu yerde hayla yok varsada faiş fiyat zaten 10Gbps nasıl olsun normal kullanıcının altyapısında? 10Gbps bildiğim kadarıyla şuan sadece kurumsal yapılarda veri merkezleri ve galiba şirketlere sunuluyor sadeceAdamın belki 10 gigabit altyapısı vardı baştan söylememiş ki
Site güvenilir de burdan almana gerek yok. 25m hangisinde ucuzsa alabilirsin. Ben bu bilinmedik markaya güvenmen için paylaştım. Gayet kaliteli.bu site güvenilir mi?
Malesef 25 metreyi seçince bilinmedik bir marka çıkıyor. En ucuzu burdaucuz site link varmıdır pls
bilindik bi marka yokmuMalesef 25 metreyi seçince bilinmedik bir marka çıkıyor. En ucuzu burda
![]()
IRENIS 25 metre CAT7 Kablo Ethernet Network İnternet Lan Ağ Kablosu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
IRENIS 25 metre CAT7 Kablo Ethernet Network İnternet Lan Ağ Kablosu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla IRENIS 25 metre CAT7 Kablo Ethernet Network İnternet Lan Ağ Kablosu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com