Yardım En Hızlı Ethernet Kablosu Hangisidir

En yakın bilgisayarcıya gidip 25 metre kablo kestirirsen metresi 20-25 tl zaten. Genelde cat6 veya cat6e oluyor. Sorarsın onu bilgisayarcıya. İnternetten falan uğraşmana gerek yok.
kavgalıyım burdaki tüm bilgisayarcılarla

CAT6'ya güvenme. Bende sanayi tipi kalın modeli vardı. 100 mb üstü hız vermiyordu.Muhtemelen bir kablo patates olmuş.

CAT7 aldım mükemmel ötesi.

Sen yine bir mesafeyi ölç. Bana 25 metre çok geldi. Şu var Amazon'da. Eğer daha düşükse UGreen vb. flat kabloları var, flat daha iyi oluyor çok kötü de durmuyor, duvara falan da yapıştırabilirsin.

CAT6 ve üstü yeterli, kabloyu kaliteli al sadece. Ben ucuz ürünler önermem, çok çabuk bükülüyor veya kırılıyorlar. Kedi falan varsa özellikle direkt yok ediyorlar.

CAT6'ya güvenme. Bende sanayi tipi kalın modeli vardı. 100 mb üstü hız vermiyordu.Muhtemelen bir kablo patates olmuş.

Agam ben nasıl 1 gigabit hız alabiliyorum öyleyse

bu site güvenilir mi?

Adamın belki 10 gigabit altyapısı vardı baştan söylememiş ki
Hocam 1Gbps bile çoğu yerde hayla yok varsada faiş fiyat zaten 10Gbps nasıl olsun normal kullanıcının altyapısında? 10Gbps bildiğim kadarıyla şuan sadece kurumsal yapılarda veri merkezleri ve galiba şirketlere sunuluyor sadece

Ayrıca 10Gbps’de 37 metreye kadar aktarıyor ki zaten Cat6😁

Yani cat7 önerseniz gene tamam dicemde Cat8 önermek Sadece google kullanacak elamana RtX 5090’lı sistem önermek gibi😅

ucuz site link varmıdır pls
Malesef 25 metreyi seçince bilinmedik bir marka çıkıyor. En ucuzu burda

Malesef 25 metreyi seçince bilinmedik bir marka çıkıyor. En ucuzu burda

bilindik bi marka yokmu

Ugreen in cat 6 kabloları güzel oluyor hocam alabilirsiniz.

Geri