🔥İndirim Baseus Star Lord 20.000 Mah 22.5w Powerbank 999₺

kullanılan kimyasalın ağırlığı belli hocam daha hafif olursa kapasite sıkıntı olur bence. 20 binlik olup da çok daha hafif seçenek olacağını sanmam, belki birkaç gram oynar.
Baya oynayanlar var hocam. Lion, lipo ve yeni nesil silikon piller var.

Spigen almak daha mantıklı değil mi ikisi arasında kaldım.

Spigen de kaliteli zaten. Aradaki farkı verecek olan alabilir ben spigen de kullanıyorum. Spigen daha taşınabilir ve premium hissettiriyor.

Alinmaz 1 yıl olmadı alalı ve aktif de kullanılmadı eski versiyon zaten telefonum 5k mah maks 2 defa şarj ediyor ve şişme mevcut

Baseus pişmanlıktır ne kablosu yazılanı veriyor nede powerbanki kablo type c den typec ye veri aktarımı yapmadı powerbank 1 senede şişme ve bataryayı daha az şarj ediyordu 10000 ile 5000 bir defa birde çeyrek kadar amaca dolduruyordu. ayrıca TR de yetkili servis olayı çok sıkıntılı her ne kadar amazon sevmesemde direk parayı iade ettiler.

Önermiyorum. İki kişi almıştık aynı anda. İkimizinki de şişti ve çatladı garantiye gönderip iade aldık. Ayrıca 20bine göre çok büyük ve ağır. Xiaomi 33W 20.000mah aldık daha sonra. Hem çok daha ufak ve zarif hem de daha kaliteli olduğu belli.

ben bunu sipariş ettim

22.5w olanların hiçbiri hızlı şarj etmiyor bir kere 25w aşağısı çoğu günümüz şarj standardını desteklemiyor telefonda çıkan HIZLI ŞARJ ibaresine kanmamak lazım.

Almayın aldırmayın şişiyo patlayacak gibi 3 tane attım çöpe

Bende bunun 10k olanı var ve içinden type c to type C kablo çıkıyor. Zaten kablo alsanız 250-300 en az.
Abimde 30k lık var baya başarılı. 10 lük olanda iPhone 13 şarj ediyorum. Baya hızlı dolduruyor.

Anker Zolo Powerbank (10K, 30W, Dahili USB-C Kablo) - Siyah - A1688
Bunu forumda bir ara gördüm 700 lira civarına düşmüştü öyle bir şey olursa alın paraasının hakkını veriiyor.

fc31 20.000 mah baseus 45w olanını alın kullanıyorum aylardır asırı derecede memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri