🔥İndirim 💥 10.479 Tl - Ktc H27e6 27" 2k Qhd 320hz Monitör 💥

Aoc Q27G42XNE 27" 180Hz 0,5ms Freesync 2k HDR10 Fast Va Gysnc Oyuncu Monitörü
https://app.hb.biz/XEJf7DxPV5z9

Lg Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg) Qhd IPS Pivot Srgb 99% Vesa Displayhdr 400 Gaming Monitör
https://app.hb.biz/ZtjsH74SHhky

Hz baya iyimiş de bu monitör işi ne karışık işmiş arkadaş 1 haftadır karar veremiyorum. Şu ikisi mi bu mu şimdi :D

VA kullanıyordum 1080p 27inç kırıldı ips'e mi geçsem yoksa bunlara mı baksam bilemedim anlayandan bi yardım rica edeyim araya sıkışıp. Mac mini ve arada fps futbol oyunları atarım film dizi izlemem. Bu ktc de forumda çok ünlü kullananlar memnun olanlar varsa bilgilendirirse çok seviniriz.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşlar falanda 27 fps icin büyük diyor ama bu monitör baya f p fps oynamak zorunda olur mu
bu kişiden kişiye değişir 27 2k kullanıyorum ben valorant çok oynuyorum alıştım bana sorun olmuyor ama en ideali 24.5" ve 25" fps için

Monitörü aktif olarak kullanıyorum. Olumsuz hiçbir şey yaşamadım. Güzel fiyat, ben 10.800 gibi bir rakama almıştım.

Arkadaşlar 2k monitör almayı düşünüyorum. AOC q27g4zr, AOC q27g4xf monitörlerine bakıyordum. Bütçe 10k -12k civarı. Konudaki monitörmü yoksa baktıklarım mı hangisi sizce?

Arkadaşlar 2k monitör almayı düşünüyorum. AOC q27g4zr, AOC q27g4xf monitörlerine bakıyordum. Bütçe 10k -12k civarı. Konudaki monitörmü yoksa baktıklarım mı hangisi sizce?
aoclardan pek anlamıyorum @Tayfunns hocam daha iyi yardımcı olur ama bence ktc ya rakipsiz görüyorum şuan ktc'yi

Beyler bu monitörü aldım ve denedim hemen aşağıya deneyimimi yazıyorum. Eğer ki sorunun benden kaynaklandığı kısımlar varsa lütfen belirtin ki başka monitörlerde aynı hataya düşmeyim.
- Ips glow demişlerdi ama önemsizdir ya da denk gelmez dedim aldım ve denk geldi. Oda karanlıkken bendeki diğer monitörle karşılaştırınca Va panel olan neredeyse Oled kadar karanlıktı ama bu ips parıl parıl parlıyordu. Can sıkıcı. Va olanda monitörün açık olduğunu anlayacak kadar ışık varken bu ben buradayım diye bağırıoyrdu. Karanlık sahneleri siz düşünün. Bir de köşede iki noktada ips glow olunca iyice huylandırdı bu birinci sebebim.
- Bence en önemlisi benim gibi bir içerik tüketicisi için kick, twitch, youtube çok önemli. Buralarda %90 içeriklerde 2k ve üzeri yok. Ve 1080p izleyince de 1280X720 izliyormuş gibi bir çirkinlik oluştu. Sonucunda da kendi 1080 Va monitörümde krallar gibi izlediğim herhangi içeriği 10 bin lira verip daha kalitesiz ve karanlıkta parlayacak şekilde izleyecektim. Benimle aynı persona olan kişiler için önemliyse bunları dikkate alsın..

En son fikrim şuna evrildi. 1080p 400-600hz ana monitör. 4K (ips-va-oled her neyse) 30" üzeri 60-120 hz herhangi monitör. Bu işin en mantıklısı bu diye düşünüyorum.

Beyler bu monitörü aldım ve denedim hemen aşağıya deneyimimi yazıyorum. Eğer ki sorunun benden kaynaklandığı kısımlar varsa lütfen belirtin ki başka monitörlerde aynı hataya düşmeyim.
- Ips glow demişlerdi ama önemsizdir ya da denk gelmez dedim aldım ve denk geldi. Oda karanlıkken bendeki diğer monitörle karşılaştırınca Va panel olan neredeyse Oled kadar karanlıktı ama bu ips parıl parıl parlıyordu. Can sıkıcı. Va olanda monitörün açık olduğunu anlayacak kadar ışık varken bu ben buradayım diye bağırıoyrdu. Karanlık sahneleri siz düşünün. Bir de köşede iki noktada ips glow olunca iyice huylandırdı bu birinci sebebim.
- Bence en önemlisi benim gibi bir içerik tüketicisi için kick, twitch, youtube çok önemli. Buralarda %90 içeriklerde 2k ve üzeri yok. Ve 1080p izleyince de 1280X720 izliyormuş gibi bir çirkinlik oluştu. Sonucunda da kendi 1080 Va monitörümde krallar gibi izlediğim herhangi içeriği 10 bin lira verip daha kalitesiz ve karanlıkta parlayacak şekilde izleyecektim. Benimle aynı persona olan kişiler için önemliyse bunları dikkate alsın..

En son fikrim şuna evrildi. 1080p 400-600hz ana monitör. 4K (ips-va-oled her neyse) 30" üzeri 60-120 hz herhangi monitör. Bu işin en mantıklısı bu diye düşünüyorum.
hocam 27 de 1080 kullanmak senlik bi durum zaten bunu bas bas bağırıyoruz 27 de 1080 kör eder hiç iyi olmaz pixel sayarsınız diye. ips glow can sıkıcı ktclerde gördük bunu maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri