MoOsFoOsy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
8 sene önce 30 TL'ye a101 den aldığım kulaklığı hatırlatıyorÇinli abla size nasıl bir huzursuzluk veriyor hocam kadın konuşuyor işte![]()
8 sene önce 30 TL'ye a101 den aldığım kulaklığı hatırlatıyorÇinli abla size nasıl bir huzursuzluk veriyor hocam kadın konuşuyor işte![]()
Ben v9 alcam galiba hem daha ucuz hem beyaz rengi çok güzel duruyorV9 Pro da 3299 lira. Hangisi daha iyi?
Ben de arkadaşa aldıracaktım. V9 pro X9e göre daha çok tercih edilmiş. Hem 100tl daha fırsat :dBen v9 alcam galiba hem daha ucuz hem beyaz rengi çok güzel duruyor
X9 daha iyi diye biliyorum yedek pad vs çıkıyor. Sürücüleri de iyi aktif kullanıyorum memnunum.Ben de arkadaşa aldıracaktım. V9 pro X9e göre daha çok tercih edilmiş. Hem 100tl daha fırsat :d
Hocam basslari falan iyi değil diyorlar oyunlarda rahat ses kasma konusunda falanda fena değil diyorlar fakat eq olmadan bile kullanan varmış ve beklentilerini karşılıyormuş dün gecede fifine h9 sipariş ettim kablolu kulaklığa o kadar para verilmez diyorlar ve birisinin yorumunu görmüştüm h9 hakkında. H9 almayın 2 ayda ses kartı bozuldu falan diyenlerde vardı fakat x9 u kime sorsam hepsi begendigini söylüyorX9 daha iyi diye biliyorum yedek pad vs çıkıyor. Sürücüleri de iyi aktif kullanıyorum memnunum.
X9V9 Pro da 3299 lira. Hangisi daha iyi?
Beyaz renginde sararma varmış evet siyah ve pembe tercih edilir. Stok halinde basslar bir tık zayıf fakat eq yapabilirsiniz.ben beğenmedim bu kulaklığı belkide benim beklentim yüksekti ama bass yok denecek kadar az ses seviyesi de az geldi ses engellemesi de güzel değil hemen sararıyor ayrıca
Arkadaşlar world pay'den öderken nasıl taksit yapabildiniz?