Kupon nedir?Hepsiburadada kuponla 949 tl ye geliyor şuan
Sepette direkt aktif oldu hocam 300 tl ye 150 tl şeklinde bi kupon tanımlıydı üründe bizbiz-e satıcısındaKupon nedir?
Hangi yıl olduğu yazmıyor sanırım bulamadım 2026 diye yazıyor özellikle bazı sitelerdeNorth Bayou Nb F80 17-30" LCD/LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou Nb F80 17-30" LCD/LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tekrar bir indirime girmiş. NAYS ile peşin alımda 900 lira, kredi kartına 6 taksit alımda 1100 liraya geliyor.
bune hocam ya dustukce dusuyor bende yeni aldım baya saglam biseye benziyor guven verdi bu paraya nasıl bunu mal edip karını koyup satabiliyorlar anlamıyorumİhtiyacı olan varsa Amazon'da şuan 978 TL. Yeni konu açamadığım için buraya yazayım dedim
North Bayou Nb F80 17-30" LCD/LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni
Alıntıyı görüntüle
bune hocam ya dustukce dusuyor bende yeni aldım baya saglam biseye benziyor guven verdi bu paraya nasıl bunu mal edip karını koyup satabiliyorlar anlamıyorum
2026 ve 2026 olmayan model arasında nasıl bir fark var? Ve 2026 olduğunu nasıl anlayabiliriz ?evet, 969 TL olmuş ben attıktan sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2026 olan versiyon da 1.099 TL'de.
North Bayou NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon
Alıntıyı görüntüle
2026 ve 2026 olmayan model arasında nasıl bir fark var? Ve 2026 olduğunu nasıl anlayabiliriz ?
34'' ultrawide monitörde bu standı kullanabilir miyim?2026 olan 32" destekliyor ve genelde yazıyorlar başlığa.
belki kullanabilirsin agirlik sinirini gecmiyorsa bide arkadaki soketlere uyarsa olabilir34'' ultrawide monitörde bu standı kullanabilir miyim?