Bilgisayar Performans Sorunları: Donanım Uyumsuzluğu Mu?

Reaksiyon skoru
0
Selamlar Öncelikle.

Ryzen 7 7800x3d işlemci
Rx9070 xt ekran kartı
Gigabyte b850m anakart
32 gb ram
360 sıvı soğutma ve 360 Hz monitörüm var

sadece metin2 / cs2 / pugb / bt1 oynuyorum.

Metin 2 oynarken hafif kastığını hissettim sanki bugün.

Pugb oynarken de çok hafif ekran yırtıldı gibi oldu.

Sıcaklarım normal ama Nvidia dan amd ye geçtim sizce her şey normal sorun bende mi ?

Selamlar Öncelikle.

Ryzen 7 7800x3d işlemci
Rx9070 xt ekran kartı
Gigabyte b850m anakart
32 gb ram

Sıcaklarım normal ama Nvidia dan amd ye geçtim sizce her şey normal sorun bende mi ?
Metin 2 yi bilmiyorum ama 2016 dan beri pubg nin optimizasyonu berbat 5090 da taksan yine olur

5090 la bile lonca turnuvasına girince kasıyor metin 2 eski bir oyun olduğu için kasması normalde ekran yırtılması normal değil

valla benimki aldığımdan beri her açıldığında anlık bir 0.25 hıza geçiyor düzeliyor ekran yırtılmaları bol bol oluyor daha hiç kurcalamadım çalışıyorsa elleme

Yani demek istediğim hadi metin2 eski 5070 varken böyle bir sorunum yoktu.Olay amd ekran kartında mı yoksa olay yok mu ?

Yani demek istediğim hadi metin2 eski 5070 varken böyle bir sorunum yoktu.Olay amd ekran kartında mı yoksa olay yok mu ?
Yani hocam 2 oyunda kartta sorun olduğunu ispatlıyacak oyunlar değil güzel güncel bir oyun yükleyin last of us 2 falan bi 3 4 saat oynayın yırtılma kasma falan yoksa sorun yoktur

Oynamıyorum ki öyle oyunları oynadığım oyunlar belli metin2 / cs / pugb / btf1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran yırtılması yok bu arada

Oynamıyorum ki öyle oyunları oynadığım oyunlar belli metin2 / cs / pugb / btf1
Hocam zaten oynayın demiyorumda en azından test edersin oynayarak 1 2 saat kartı en çok yoran oyunlar güncel ağır oyunlar kartta bir sorun varsa bu oyunlarda test edebilirsin senin oynadığın metin2 Pubg Cs ekran kartının yarı gücünü bile kullandırtmıyor

Metin 2 yi bilmiyorum ama 2016 dan beri pubg nin optimizasyonu berbat 5090 da taksan yine olur

Pubgyi 4 farklı ekran kartı ve 2 farklı işlemciyle oynadım bu zamana kadar. Bir kere bile sorun yaşamadım. Sadece çok yoğun çimenlik yapılarda arabalı çatışma vs dönünce fps düşüyodu ki oda en zayıf ekran kartıyla kullandığım bilgisayardı. Vallaha optimizasyonu berbat falan değil berbat olduğu dönem 2018-2019 a kadar sürdü. Ayrıca pubg 2017 çıkışlı

Miramarda fps çok inip çıkabiliyor onun dışındaki hiçbir mapte sıkıntı yok.

Selamlar Öncelikle.

Ryzen 7 7800x3d işlemci
Rx9070 xt ekran kartı
Gigabyte b850m anakart
32 gb ram

Konu sahibi arkadaşım metin2 eski bir oyun olduğu için eski oyunun günümüz driverları ve donanımlarıyla optimize çalışmasını beklemek birden fazla ayar yaptırmayı gerektirir bence. Ekran kartıyla alakası yok kısacası sistemin taş gibi

Pubgyi 4 farklı ekran kartı ve 2 farklı işlemciyle oynadım bu zamana kadar. Bir kere bile sorun yaşamadım. Sadece çok yoğun çimenlik yapılarda arabalı çatışma vs dönünce fps düşüyodu ki oda en zayıf ekran kartıyla kullandığım bilgisayardı. Vallaha optimizasyonu berbat falan değil berbat olduğu dönem 2018-2019 a kadar sürdü. Ayrıca pubg 2017 çıkışlı

Miramarda fps çok inip çıkabiliyor onun dışındaki hiçbir mapte sıkıntı yok.

Konu sahibi arkadaşım metin2 eski bir oyun olduğu için eski oyunun günümüz driverları ve donanımlarıyla optimize çalışmasını beklemek birden fazla ayar yaptırmayı gerektirir bence. Ekran kartıyla alakası yok kısacası sistemin taş gibi
ne amd ne de nvidia da sorunsuz pubg oynayabildim 2 3 dakikada bir hafif dalgalanma oluyor hala da oluyor

Geri