2. El 20k Bandinda Ekran Kartı Önerisi

Sıfır 5060ti 16gb bulabiliyor musun
belli başlı kampanyalarda yakın fiyatlara bulunabiliyor (8gb) nadirde olsa alcaksam onları beklerim yani zaten demek istediğim şu hocam ben 4070 super alabiliyorken veya 25000 fiyatlara az kullanılmışlarını alabiliyorken 22000 falan verip 9060xt almam biraz saçma olmazmı zaten indirimlerde 0 16 gb vramli versiyonlularıda 5060 ti ın 25-26 bandına düşebiliyor

hocam 5060 ti a kıyaslada daha düşük performans veriyor niye alayımki birde fsr görüntü kalitesi berbat geliyor bana çamur ediyor görüntüyü ben biraz şeyim ne denir titizim bu konuda çok çarpıyor gözüme zaten 22500 gibi fiyatlara ve kampanyalarda sıfır 5060 ti da bulabiliyorum 9060xt ye gerek yok
fsrın goruntu kalıtesı hakkında bırsey dıyemem fsr 4 kullanmaddım ama performans konusuna gelırsek 3 5 fps alması daha ıyı kart oldugnu gostermıyor hocam butce cıkarsa 5060ti al

Bende araştırmıştım 5060ti 16gb 27-28 civarı bütçemi aşıyordu 22bin 9 taksitle 9060xt aldım paran varsa güncel seri 16gb 5060ti alabilirsin ama 8gb ram uzak dur

fsrın goruntu kalıtesı hakkında bırsey dıyemem fsr 4 kullanmaddım ama performans konusuna gelırsek 3 5 fps alması daha ıyı kart oldugnu gostermıyor hocam butce cıkarsa 5060ti al
yani anlamadım hangisinden bahsettiğinizi 9060xt yerine 5060ti mı diyorsunuz? öyleyse öneri olarak kabul edebilirimde 4070 super yerine almamı neden istiyorsunuz onu belirtirseniz yani sebebini merak ediyorum ikisi arasında karar verirken bilmem lazım benimde çünkü 3-5 değil 20-25 fps oynuyor aralarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende araştırmıştım 5060ti 16gb 27-28 civarı bütçemi aşıyordu 22bin 9 taksitle 9060xt aldım paran varsa güncel seri 16gb 5060ti alabilirsin ama 8gb ram uzak dur
9060xt düşünmüyorumda ne zaman aldınız ve memnunmusunuz amd karttan?

Fp performans kart saf kas gücü.9060xt almasaydım aynı paraya 5060ti 8gb vardı.
Şansımı amd'den kullandım. Yazılım düzeltilirde ram donanım düzeltilmez
Paran varsa nvidia 16gb al geç

Fp performans kart saf kas gücü.9060xt almasaydım aynı paraya 5060ti 8gb vardı.
Şansımı amd'den kullandım. Yazılım düzeltilirde ram donanım düzeltilmez
Paran varsa nvidia 16gb al geç
yazılım düzeltilir diyoruzda kaç yıldır aynı problemler hocam, saolun öneriler için

yani anlamadım hangisinden bahsettiğinizi 9060xt yerine 5060ti mı diyorsunuz? öyleyse öneri olarak kabul edebilirimde 4070 super yerine almamı neden istiyorsunuz onu belirtirseniz yani sebebini merak ediyorum ikisi arasında karar verirken bilmem lazım benimde çünkü 3-5 değil 20-25 fps oynuyor aralarında

9060xt düşünmüyorumda ne zaman aldınız ve memnunmusunuz amd karttan?
kusura bakmayın hocam aceleyle yazdım tam acıklayıcı olmamıs. 5060 ti 3 5 fps daha fazla alıyor dıye 9060xt den daha ıyı bır kart yapmıyor ıkısıde aynı segment kartlar kullanıcıdan kullanıcıya degısır. 9060xt onerımde fsrın goruntu kalıtesınden bahsetmıssınız fsr da artık dlss gıbı artık makına ogrenım tabanlı oludug ucun 3 gıbı bırsey beklemeyın bende deneyımlemedım net bırsey soyleyemem ama fsr 5le artık daha ıyı goruntuler elde edılecektır. benım onerım butce dahılınde 9060xt. eger ındırım beklerım 5060 ti 16gb cıkarım ya da taksitle alırım dersen 5060 ti. 4070 süper onermemeın sebebı de sıfır adına faturalı garantılı 5060 ti daha mantıklı geldı o yuzden 4070s önermedim.

kusura bakmayın hocam aceleyle yazdım tam acıklayıcı olmamıs. 5060 ti 3 5 fps daha fazla alıyor dıye 9060xt den daha ıyı bır kart yapmıyor ıkısıde aynı segment kartlar kullanıcıdan kullanıcıya degısır. 9060xt onerımde fsrın goruntu kalıtesınden bahsetmıssınız fsr da artık dlss gıbı artık makına ogrenım tabanlı oludug ucun 3 gıbı bırsey beklemeyın bende deneyımlemedım net bırsey soyleyemem ama fsr 5le artık daha ıyı goruntuler elde edılecektır. benım onerım butce dahılınde 9060xt. eger ındırım beklerım 5060 ti 16gb cıkarım ya da taksitle alırım dersen 5060 ti. 4070 süper onermemeın sebebı de sıfır adına faturalı garantılı 5060 ti daha mantıklı geldı o yuzden 4070s önermedim.
fatura garanti açısından sıkıntı olcağını sanmıyorum zaten çoğu zaman satılanlar faturalı ve garantili oluyor en fazla 6 ay falan kullanılmış oluyor daha fazlasını bende almazdım zaten bu şartlar içinde 4070 super en iyi secenek olur iyi halde olan bulursam?

fatura garanti açısından sıkıntı olcağını sanmıyorum zaten çoğu zaman satılanlar faturalı ve garantili oluyor en fazla 6 ay falan kullanılmış oluyor daha fazlasını bende almazdım zaten bu şartlar içinde 4070 super en iyi secenek olur iyi halde olan bulursam?
benim ikisinide deneyimleme şansım oldu 9070xt kullanan arkadaşım aracılığıyla deneyimledim diğer arkadaşımda düz 5060 vardı monitörler arasında belirgin fark olacağını sanmıyorum ikiside 2k monitör kullanıyor. benim kendi kullandığım kartta dlss olmadığı için oyunlarda yazılım tabanlı fsr kullanıyordum sürekli gözüm alıştığından ne kadar fark edebilir diye düşünüyordum önce 5060 a baktığımda fark dehşetti yani gerçekten sonra 9070xt ye baktım görüntü gene iyiydi ama hep böyle gözüme fazla yapay geliyordu fsr o yüzden hoşuma gitmedi. muhtemelen temiz bulursam 4070 super bulamazsam sıfır 5060 ti a biriktiririm

5060 ti düşünüyordumda 4070 super performans acısından daha iyi oyunlarda mfg kullanmama gerek kalmaz zaten 2x fg de yeterli olur zaten nerdeyse her oyunda fg açmaya gerekde yok sizce mantıklımı 4070 super almak?

marka konularında önerileriniz varmı? msi kullanıyorum şuanda başka marka kart kullanmadığımdan genel performanslar hakkında fikrim yok galax palit gibi markalar üzermi? şuanki ekran kartımın sesi bile beni rahatsız etmiyor yeni nesil kartlarda o kadar sesli çalıştığını sanmıyorum pek sorun olmaz herhalde
Alınabilir ben 5070 kullanıyorum 1 ay oldu daha hiç fg falan kullanmadım en fazla dlss 😅

hocam 5060 ti a kıyaslada daha düşük performans veriyor niye alayımki birde fsr görüntü kalitesi berbat geliyor bana çamur ediyor görüntüyü ben biraz şeyim ne denir titizim bu konuda çok çarpıyor gözüme zaten 22500 gibi fiyatlara ve kampanyalarda sıfır 5060 ti da bulabiliyorum 9060xt ye gerek yok
9060xt ile 5060 ti eşittir , fsr4 ile dlss4 arasında görsel olarak fark minimum ya da yoktur. 5060 ti 16gb'ın daha iyi olduğu oyunlar var aynı şekilde 9060xt 16gb'ın daha iyi olduğu oyunlar var bu yüzden eşit demek yanlış olmaz.

9060xt ile 5060 ti eşittir , fsr4 ile dlss4 arasında görsel olarak fark minimum ya da yoktur. 5060 ti 16gb'ın daha iyi olduğu oyunlar var aynı şekilde 9060xt 16gb'ın daha iyi olduğu oyunlar var bu yüzden eşit demek yanlış olmaz.
Genel cevap böyle oluyorda gözüme carptigindan ben öyle söyledim zaten karar verdim ne alcagima saolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri