KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,789
Kardeşim.Azıcık saksıyı çalıştır ve objektif olarak 5 dakikalığına düşün senden rica ediyorum güzelce lütfen bak lütfen.Ben verilen cevapları beğenmiyor olabilirim.Mantığıma yatmıyor olabilir.Verilen cevaplar yüzünden aklımda yeni sorular oluşabilir.Yani ben cevapları kabul etmiyorum diye islamafobik mi oluyorum? Bu kadar saçma bi argüman olamaz.Dine allaha peygambere küfür etsem ve dine üslupsuz hakaretler etsem ozaman haklıydın islamafobik diyebilirdin ozaman anladın mı ?
Ben 7-8 yıldır araştırıyorum islamı ve kuran okuyorum şuan bile açık arka planda.E haliyle aklıma takılan 200-300 adet soru var ve her geçen gün artıyor bu soruların sayısı.Bazı sorular mesela asırı gereksiz ve yanıldığımı kabul ederek daha buraya konusunu açmadan listemde siliyorum zaten.Benim buradaki amacım ne biliyor musun.? Benim bu soruları burda sormamın sebebi yeni bakış açılarını görmek.Bakalım bu soruya müslümanlar ne cevap veriyor, cevapları mantıklı mı değil mi kendimce tartıp kabul etmek veya etmemek orası bana kalmış.Yani üsluplu bi münazara ortamı oluşturmak ve gelen cevapları görmek.
Şimdi iftira atarak demişsin ki bana islama saldırıyorsun sen.Aklıma takılan 300 tane soruyu günde 1 kez konu açarak buraya küfür etmeden sormam islama saldırmak mı oluyor ? Ayrıca senin fikrin nedir bu ayetteki tutarsızlık hakkında ?
Kardesim bak inatla mi analmak istemiyorsun ? ben 10 sey soyluyorum 1-2 tanesini cimbizla secip yanit vermeye devam ediyorsun ayrica ustte de dedigim gibi kendi cevaplarinla asiri celisiyorsun ve sordugumda birazdan yapacagin gibi gormezden geleceksin veya ekip bukeceksin objektif degilsin ama objektif dusun diyorsun soyledigin mantikli degil ama mantikli dusun diyorsun ,Akil kullanmaktan ve biolgiden zekadan bahsediyorsun ama daha fobi'nin (yani bir seye saldirmanin) sadece hakaret,kufur ile oldugunu saniyorsun
Al bak burdada Yapay zekadan %100 tarafsiz bir inceleme istedim hatta taraf tutuyor dememn icin hesap acmadan gizli sekmede girdim ve yazdim videoda konusma bastan sona var iyice oku bakalim ne diyor (Insallah yapay zekada taraf tutuyor demezsin bundan sonrada)
Watch Ekran Kaydı 2026-05-14 175841 | Streamable
Watch "Ekran Kaydı 2026-05-14 175841" on Streamable.
streamable.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çıktım hocam zaten.Fakat yani soru sormak güzel bi tartışma ortamı oluşturup din ve ayetleri tartışmak çok güzel oluyor yeni bakıs acıları yeni cevaplar öğreniyorsun vb.Ama gel gör ki sırf dini soru sorduk diye islama saldırı olarak yorumladı tüm forum.Cidden cok tuhaf kanka harbiden bunların zihniyet.
Bak ''güzel oluyor yeni bakıs acıları yeni cevaplar öğreniyorsun vb'' diyorsun ama sorun da tam burda basliyor hic bir bakis acisini kabul etmiyorsun hepsine karsisin la bir kac tane kabul etde diyelim tmaam objektidf ve ogrenmek oistoyr ama sen 50 konu actiysan 1 tanesini bile kabul etmiyon sonra yetersiz veya mantiksiz bulmus olamzmiyim doyrsun la 50 sorunada 1 kisi cevap verse anlayacamda bilmem kac kisi cevap veriyor konu basina yinede 1 tanesini bile kabul etmiyon sontra hadi tatisalim guzelce ve yeni bakis acisi edineyim diyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral bak iyi hoş ta madem bu kadar şüphecisin madem bu kadar kusur olduğunu düşünüyorsun çıksana dindenben öyle yaptım böyle konular açmana gerek yok bence
He bende onu diyom bak mesela son dedigin ksiim haric (sildim onu) seni destekliyorum yani destekliyorum derken senin gibi ateist ile bir sorunum yok fikrine saygi duyuyorum ama bak konuyu acan arkadas senin gibi olamiyor inatla zorluyor ve daha oncede soyledigim bir cok seye ragmen hayla yok ben guzelce tartismaya geldim diyor
Yani hocam lutfen drust olun sence Burada suclu bizmiyiz yoksa 50 tane konu acip 1 tane bile cevap kabu letmeyiop cok sacma cevaplar ile verdigimiz cevabi inatla yalanmalya calsiip sonra tekrar yeni konualr acip duzgunce tartisalim diyip loop'a saran bu arkadasimiz mi ?
Son düzenleme: