Chatgptye falan soruyorum ben bilgi teyit amaçlı çoğu doğru oluyor ama arada benim kendi bildiğimi teyit amaçlı sorsam bile yanlış cevap verebiliyor yararlanmak iyi ama çok güvenmemek lazım bir de koç olarak çokta verimli olmayabilir çünkü her zaman seni destekleyecek ve hatanı görmeni zorlaştırabilir 1 haftada ayt mat biter mi desen sana zor olabilir ama imkansız değil gibi cevap verir bu manyakYKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?
dm bak bu yılın başından beri yapıyorumYKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?
Sorunu cozmeye yarar kocluga yaramaz üyelik almazsan da çöpYKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?
Pro model mi bedava miBen de tus çalışırken denedim saçmalıyor
ben pro modeli 6 7 aydır kullanıyorum sorular için 100 -150 sorudan 1 soru hatalı çıkıyor çıkmıyorSorunu cozmeye yarar kocluga yaramaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pro model mi bedava mi
kuzen açıktan tıbbi sekreterlik okuyor edebiyat sınavına soktuk 78 aldırdı geminiYKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?
yanlış bilgi.Hocam gemini ve bir çok yapay zekayı eğitmediğin sürece hiç bir faydası yok yani sen koç için kullanacaksın ama çözdüğü sorunun doğru veya anlattığı konunun %100 doğru olma ihtimali yok çünkü hata yapabilir.