❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

2bintl de iade alınabiliyor 4bin civarına geliyor

Evet onu görmemişim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GEÇEN YILIN 12. AYINDAN İTİBAREN EN DÜŞÜK FİYATI KULAKLIK ALMAK İSTEYEN BAKABİLİR

SİZCE BU KULAKLIK Alınır mı? ATK N9 ULTRA YERİNE

incehesap gaming gecesinde de var aynı ürün. Cashback orada da geçiyordur heralde oradaki fiyatı görmek lazım bi

Ohooo aylarca cashback bekle ki gelsin. Şahsen bu saçmalıklar yerine firmalarla anlaşık ürüne 1K daha indirim yapsa çok daha iyi olacak.

Ohooo aylarca cashback bekle ki gelsin. Şahsen bu saçmalıklar yerine firmalarla anlaşık ürüne 1K daha indirim yapsa çok daha iyi olacak.
Firmaların kar ettiği bir nokta vardır illa. Yoksa dediğin gibi yapar geçerdi zaten.

Evet onu görmemişim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SİZCE BU KULAKLIK Alınır mı? ATK N9 ULTRA YERİNE
Bu ayın 9unda aldım ROG Pelta siyah olanı öncesinde cloud 3 wireless vardı ona göre ses yüksekliği aynı gelmedi daha az ama veri olarak ne bilmiyorum.

Ben rahat olması için aldım kafa bandı ve kumaş pad için gayet güzel mikrofonu güzel 6 gündür kullanıyorum

Bu ayın 9unda aldım ROG Pelta siyah olanı öncesinde cloud 3 wireless vardı ona göre ses yüksekliği aynı gelmedi daha az ama veri olarak ne bilmiyorum.

Ben rahat olması için aldım kafa bandı ve kumaş pad için gayet güzel mikrofonu güzel 6 gündür kullanıyorum
ne için kullanıyorsun ve ortalama performansı nasıl 2 kulaklığın da

incehesap gaming gecesinde de var aynı ürün. Cashback orada da geçiyordur heralde oradaki fiyatı görmek lazım bi
geçen hafta da vardı aynı kulaklık fiyatı 6799 tlydi. Bu hafta da koydularsa ellerinde kalmış demek ki stok eritmeye çalışıyorlar. Güzel bi indirim olabilir takipte olmakta fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri