God Of War mı Marvel Spiderman Remasterdemi

3050 ti laptop vardı zaten, sürekli drop yiyordum, ayarları kıssam açardım ama kısasım gelmedi, bend erteledim. Ama aynı 3050ti laptopta gow ve uncharterd 60 fps sabit oynayabilmiştim ultra ayarlarda.
bende öyle oynadım 3050 ti laptopla high ultra arası oynadım insan ve araba yoğunluğunu en düşüğe al çok gereksiz onlar o zaman sorun çıkmadı bende

iki oyunu da oynadım dövüş mekanikleri olsun dünyasi olsun spiderman daaha iyi. karakter geliştirmeleri daha kolay gowa göre ikisinin yapısı aynı bile değil birisi açık dünya birisi bulmaca çöz fightla bossla karşılaş. eğer açık dünya sevıyorsan spiderman. eğer bulmaca çözüp bosslarla karşılaşmak istiyorsan gow

Sipider man oyunlarını hiç oynamadım ama Gow konusunda bana biraz vasat geldi 1. Oyun ilk oyunu oynayınca 2. Oyunu yani ragnaröküde oynamak istiyor insan ve ragnarök daha cafcaf lı ilk oyun gibi vasat hissettirmedi bana
1. Oyun da güzel ama bana boş gelmişti biraz, Ragnarok oynarken 3-5 kat daha çok zevk aldım.

Yok ya hocam koleksiyon yapıcam
ben ikisinide oynadim guzel oyunlar 2-3 sene once falan gowu 100 TL'ye almistim steamden baya pahalanmis simdi yani istiyosan al spidermanide oynamak istersen korsan oynayabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben ikisinide oynadim guzel oyunlar 2-3 sene once falan gowu 100 TL'ye almistim steamden baya pahalanmis simdi yani istiyosan al spidermanide oynamak istersen korsan oynayabilirsin
eger gamepadin varsa spiderman cok keyifli oluyo miles moraleside oynamistim oda baya guzeldi

bende öyle oynadım 3050 ti laptopla high ultra arası oynadım insan ve araba yoğunluğunu en düşüğe al çok gereksiz onlar o zaman sorun çıkmadı bende
Daha yeni 5070ti pc topladım zaten artık. Bi crimson desert oynayasım vardı onu oynuyorum şu anda. Ama hiç sevmiyorum oyunlardaki grafik ayarlarını kısmayı. Süper kahraman olacaksam insanlar kalabalıklar halinde beni görüp övecek, öyle seviyorum. Artık rt açık falan oynamaya çalışırım sonraki sefere.

spiderman 2 oynayan varmi bu arada mekanikler falan farkliysa 3 unude tekrardan oyniyim oynanis ayniysa ilk iki oyunun hikaye ozetini izlyip oyniyim direk

spiderman 2 oynayan varmi bu arada mekanikler falan farkliysa 3 unude tekrardan oyniyim oynanis ayniysa ilk iki oyunun hikaye ozetini izlyip oyniyim direk
Ben mekanikler aynı diye biliyorum ilk oyunda 100 de 10 Biliyom ikinci oyunu tamamen izledim

Örümcek Adam'ın ilk oyununu standart bir oyuncu dövüş sırasında alttan kay vur şeklinde oynar. Ben ağ atıcılarının her türlüsünü dövüşte kullandım. İkinci oyunda bunlar değişmiş. Yani diyeceğim o ki, standart oyuncu için bir fark yok ama araçları kullananlar için durum öyle değil. Venom kostümü de olmasa ilk oyunun gerisinde kalır.

Geri