Oynamaya niyetlenip girmiştim bir ara ama optimizasyon sorunlarından stabil açamadım. Daha geçenlerde yeni pc aldım bir ara oynayacağım.Spider-man i oynadınmı hiç
Oynamaya niyetlenip girmiştim bir ara ama optimizasyon sorunlarından stabil açamadım. Daha geçenlerde yeni pc aldım bir ara oynayacağım.Spider-man i oynadınmı hiç
Sağol knk biraz daha bakıcam gelen mesajlaraOynamaya niyetlenip girmiştim bir ara ama optimizasyon sorunlarından stabil açamadım. Daha geçenlerde yeni pc aldım bir ara oynayacağım.
karşılaştıramazsın bile god of war çok daha iyi bi oyun ama bunlar hikayeli oyun olduğundan bence hesap kiralayıp oyna gerek yok o kadar para vermeye he koleksiyon falan diyosan god of war çek hocamBu iki oyunda iyi indirim almış iki oyunuda bilmiyorum daha önce hiç izlemedim god of War 2018 mi Marvel spiderman remasteredmi önerirsiniz
Hocam bana ne önerirsin yani gow ragnarokmuSipider man oyunlarını hiç oynamadım ama Gow konusunda bana biraz vasat geldi 1. Oyun ilk oyunu oynayınca 2. Oyunu yani ragnaröküde oynamak istiyor insan ve ragnarök daha cafcaf lı ilk oyun gibi vasat hissettirmedi bana
spiderman çok yi bi optimizasyona sahip ya nasıl sorun yaşayabildinkiOynamaya niyetlenip girmiştim bir ara ama optimizasyon sorunlarından stabil açamadım. Daha geçenlerde yeni pc aldım bir ara oynayacağım.
Ne seversinHocam bana ne önerirsin yani gow ragnarokmu
Oyun tarzı olarakmı yoksa sevdiğim oyunlarmıNe seversin
seriye başlıycaksan ilk oyundan başlıycaksın 2. oyundan başlayıp 1. ye dönersen 2. yi oynarken çoğu şeyi anlamazsın bide eski oyunlara göndermeler var eski oyunlarıda oynarsan daha iyi olur gerek yok amaHocam bana ne önerirsin yani gow ragnarokmu
3050 ti laptop vardı zaten, sürekli drop yiyordum, ayarları kıssam açardım ama kısasım gelmedi, bend erteledim. Ama aynı 3050ti laptopta gow ve uncharterd 60 fps sabit oynayabilmiştim ultra ayarlarda.spiderman çok yi bi optimizasyona sahip ya nasıl sorun yaşayabildinki
Yok ya hocam koleksiyon yapıcamparan yoksa patlat torrenti iki oyununda online yok zaten