Sadece Gta6 İçin Ps5 Gecilir mi

e m r e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
Sadece gta 6 icin imzadaki sistemle ps 5 takaslanir mi ya da sistemi satip ps 5 alinir mi ? sizce ps 5 hangi cozunurlukte kac fps alir tahmininiz neler ya da resmi bir aciklama varmi

niye gecilmez hocam
ps tarafı biraz bütce isi plus uyeligi var oyunlar cok pahalı plus uyeligim yok diye kutuphanemdeki aldığım oyunları bile oynatmıyor fiyatlara hakim değilim affola ama son zamlardan sonra yıllıgın iki bucuk uc bin oldugunu dusunursek cok pahalı ve butce istiyor kullanmak

ps5 pro kullanıcısıyım. pc alışkanlığı fps oyunlarda zorluyor epey. ama bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. düzgün bir ekranın varsa ortalama bir pcden daha iyi görüntü alabiliyorsun. evet ps plus ve ea pass gibi üyelikler maddi olarak ekstra külfet fakat haftalık oyunlarda ve passle gelen ücretsizlerle epey bir şey alabiliyorsun. illa oynamak istediğim bir oyun var dersen de muhakkak indirim denk geliyor. ben de açıkcası gta 6 için almıştım. ama satıp düzgün bir pc toplama niyetindeyim. pcdeki kadar özgür kılmıyor çünkü

Sadece gta 6 icin imzadaki sistemle ps 5 takaslanir mi ya da sistemi satip ps 5 alinir mi ? sizce ps 5 hangi cozunurlukte kac fps alir tahmininiz neler ya da resmi bir aciklama varmi
PC satılıp PS'ye geçilmez. Hele ki sırf GTA denilen oyun için. PS, PC'nin yanında olabilir.

ps5 de sabit 30fps alırsın 1080pde ona göre al ps5 pro alırsan ne olur bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardaki performansın yakınından bile geçmesini bekleme

PC yanına PS5 alınır. Yani PC satma veya takas yapmanızı tavsiye etmem. Ve GTA 6 tahminim düz PS5'de dinamik 4K 30 FPS de açacağını tahmin ediyorum. VE PS5 PRO da ise muhtemelen 4K 60 FPS de açacağını düşünüyorum. Ve ayrıca sadece GTA 6 için ps5 geçilmez. Çünkü Marvel's Wolverine gibi yeni çıkacak ve çıkmış Sony özel oyunlar için PS5 alınır. Bence PC satma yanına PS5 almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu ps6 ne zaman çıkacak ya alacakken fosil konsol almayalım bari

PC yanına PS5 alınır. Yani PC satma veya takas yapmanızı tavsiye etmem. Ve GTA 6 tahminim düz PS5'de dinamik 4K 30 FPS de açacağını tahmin ediyorum. VE PS5 PRO da ise muhtemelen 4K 60 FPS de açacağını düşünüyorum. Ve ayrıca sadece GTA 6 için ps5 geçilmez. Çünkü Marvel's Wolverine gibi yeni çıkacak ve çıkmış Sony özel oyunlar için PS5 alınır.. Bence PC satma yanına PS5 almanızı tavsiye ederim.
İşlemcileri aynı olduğu için konsollar arası FPS farkı olmaz genelde, çözünürlük farkı olacaktır bir de Pro model FSR yerine PSSR kullandığı için görüntüyü çok daha iyi kalitede upscale ediyor.

Örneğin PS5 versiyonu 1440P 30FPS kalite ve 1080P 60FPS performans modu ile çıkarırsa, Pro model bu iki moda ek olarak 1200P 60FPS gibi ara bir çözünürlükte oynatan bir pro “kalite” modu ile çıkacaktır, e bunun çözünürlüğü PS5 deki kaliteden düşük derseniz hep öyle oluyor zaten farkı PSSR ile kapatıyorlar.

GTA6 özelinde bence Proya özel bir 30FPS moduna da çalışacaklardır, RTX detayları yükseltilmiş görsel kalite zirveye taşınmış çözünürlük yine düşük ama PSSR ile o eksik de kapatılmış şekilde yapılırsa iyi reklamını yaparlar o görsel kalitenin.

Son düzenleme:
Pc ve ps5 prom var, pc satılıp ps5 alınmaz bence, ya pcnin yanına ps5 al ya da ilerde bütçe olduğunda direkt ps5pro al ps5e hiç bulaşma, 30 fps can sıkabilir

PC satılıp alınmaz tabii ki.

Geri