Arc B580 & R5 5600 Sistem Isınıyor

0zeze

80+
Reaksiyon skoru
75
Arc B580 ekran kartını aldım. İşlemcim olan Ryzen 5 5600 boşta 70-75 derece civarında gösteriyor. Uygulama açtığımda birden 95 dereceye fırlıyor ve drop oluşuyor. Sebebi ne olabilir?

Ben de daha yeni sipariş verdim arc b580 + ryzen5 5600 daha gelmedi bile. bende de aynı sıkıntı olur mu bilmem ama çözebilirsen benimle de paylaşır mısın

Son düzenleme:
Arc B580 ekran kartını aldım. İşlemcim olan Ryzen 5 5600 boşta 70-75 derece civarında gösteriyor. Uygulama açtığımda birden 95 dereceye fırlıyor ve drop oluşuyor. Sebebi ne olabilir?
Termal macun , bios pbo ayarı , soğutman stok fandır gibi gibi.

Yeterli bilgi vermemişsin.
Yeni sistem mi topladın yoksa ekran kartını mı değiştirdin.
Varsa önceki ekran kartın neydi.
Kendin mi taktın.
Ayrıca 5600 hard limit 90 olarak gözüküyor büyük ihtimalle Ryzen 5600G sahibisin. Detaylı bilgi verirsen daha iyi cevap alırsın.
Ekran kartından bağımsız olarak işlemci soğutman yetersiz olabilir, termal macun değişmesi gerekiyor olabilir vs.

Ben de daha yeni sipariş verdim arc b580 + ryzen5 5600 daha gelmedi bile. bende de aynı sıkıntı olur mu bilmem ama çözebilirsen benimle de paylaşır mısın
stok fan kullanıyordum bundan dolayı oluyormuş. Kule tipi soğutucuya geçtim 55 70 derece arasında gayet normal bir şekilde çalışıyor şuanda

Geri