Reload
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
ConsolAktif
Merhabalar adım Murat. Kanalımın kuruluş amacı sizlerin, genellikle bilgisayar ile ilgili yaşadığınız sorunların çözümlerini anlatmak. Fakat arada da olsa sizlere benim de merak ettiğim ya da satın almış olduğum ürünler hakkında ürün incelemesi yapacağım. Ayrıca bu ürünlerin uzun kullanım testi...
Bu attığım kanalın geliştirdiği bi uygulamaymış videoda gördüm karşıma çıktı çok basit kullanışlı duruyor ama güvenilir mi emin olamadım bilen arkadaşlar yazabilir mi.
Videonun yorumlarına baktığımda uygulamanın başarılı ve güvenli olduğu tarzda yorumlar gördüm ama sosyal medyaya tam güven olmayabiliyor o yüzden sizlere de sorayım dedim kullanan varmı virüs bulunuyor mu vs
BypaxDPI
BypaxDPI İSS'lerin DPI engellerini aşan Açık Kaynaklı ve Ücretsiz bir uygulamadır.... @ConsolAktif
Yorum atan arkadaş : Bu arada size bir soru sormak istiyorum çok kişi virüs demiş açık kaynak vb ama virüs veya Stealer riski var bunu kullanıcılara kanıtlarsanız iyi olur çok kişi şüpheleniyor biraz yorumlara bakınca.
Yapımcının yanıtı : Şöyle, ben elimden geldiğince durumu anlatmaya çalıştım. Konuyla ilgili özel olarak gönderi de paylaştım. Video da çekebilirim sıkıntı yok aklımda bütün sorulara cevap gibi bir video da var. İnsanlar haklı olarak güvenmek istemeyebilirler, bunu anlayışla karşılıyorum. Sonuçta biri yapmış. Kim belli değil yeni tanıyanlar açısından.Program da yaptığı iş gereği yönetici iznine ihtiyaç duyuyor. Daha farklı bir yol olsa idi o şekilde yapmayı bende isterdim ancak bu seferde program tam düzgün çalışmıyor. Kullandığım teknoloji sebebi ile ben başka alternatif yol bulamadım. Elimden geldiğince de açık ve objektif şekilde durumu anlatmaya çalışıyorum gören kullanan herkese. Ancak belli bir süre sonra iş karalamaya, iftiraya ve olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermeye giriyor. Herkes tabi ki bunu yapmıyor. Çoğu kişi bana desteklerini ve güzel dileklerini iletti onlara da çok teşekkür ederim.İnsanların bu şekilde yaklaşmasını da anlayabiliyorum. Çok normal ben de çok dikkatli bir şekilde yaklaşırdım bu veya benzeri uygulamalara. Ancak ne diyebilirim artık bilmiyorum. Ben objektif şekilde her şeyi açıkladım. Durumu anlattım. İsterseniz kodları inceleyip kendiniz build alıp o şekilde de kullanabilirsiniz de dedim. Bende artık neyi anlatabilirim veya açıklayabilirim inan bilmiyorum.Elimden geldiğince gördüğüm bir probleme çözüm üretmek için bir uygulama yaptım. Aslında aklımda böyle bir program yapmak bile yoktu. MacOS'da discord'a nasıl girebilirsiniz diye bir video çekecektim. Sonra iş buraya evrildi. Ancak hem ben hem de arkadaşlarım düzgünce güvenilebilecek bir çözüm bulamadık. (Splitwire-Turkey'i saymıyorum konuyla ilgili uğraşılmış güzel bir projedir zaten onu kullanıyorduk. Ki bende videomda tanıttım çünkü gerçekten işimizi gören bir proje.) Ancak işte çoğunun bir arayüzü bile yoktu. Kullanıcı dostu değillerdi. Benim programım da mükemmel değil tabi ki. Her zaman geliştirilmeye açık ve geliştirilecek de.Ancak belli bir süre sonra ben ne desem, ne kadar kendimi anlatsam da insanlar neye inanmak istiyor ise ona inanacaklar. Benim anlattığıma değil. Biraz uzun yazdım ancak sonuç olarak; konuyla ilgili ben kendi yapabildiğim kadarını yaptım ve yapmaya devam edeceğim. İnanıp inanmamak, projeyi kullanıp kullanmamak tamamen kullanıcıya kalmış bir durum. Ben maksimum bunları söyleyebilirim.
Son düzenleme: