Çözüldü✓ I5 12400f İçin Thermalright Burst Assassin 120 Alınır mı?

Alınır, alınır rahat soğutur. Bende de Deepcool AG400 var. Oyunlarda 55-60 arası geçmiyor pek.

O kadar para verme ona. Aşağıdaki ürünü al yeter. Bende 12400f kullanıyorum.

Şu canavar varken asla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çıkamam param yok dersen bu da olur.

Şu canavar varken asla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çıkamam param yok dersen bu da olur.
Bu canavarın sığabileceği kasalar çok nadir ama :D
Fiyatı şu an 1300 TL. Satın almadan önce "bu bütçede kesinlikle daha iyisi var" diyebileceğiniz alternatif bir öneriniz var mı, yoksa direkt bunu alıp geçeyim mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Bende bunu önermekteyim ancak konuda önerilen bütün soğutucular fazlasıyla iş yapar zaten.

Bende bunu önermekteyim ancak konuda önerilen bütün soğutucular fazlasıyla iş yapar zaten.
Assasin 120 varken boşa ona 900 verecek?

Değmez o paraya.

Assasin 120 varken boşa ona 900 verecek?

Değmez o paraya.

Güzel soğutucu aslında fiyat performans olarak , bir aralar bende almayı düşünüyordum 699 tl civarındayken.

Son olarak bir de şunu önereyim fiyatına göre benim gördüğüm en iyisi.

Güzel soğutucu aslında fiyat performans olarak bir aralar bende almayı düşünüyordum 699 tl civarındayken.

Son olarak bir de şunu önereyim fiyatına göre benim gördüğüm en iyisi.
Dellendireceksin beni @jombo saçma sapan öneriler kardeşim... Terket burayı (!) !

Tavsiyelerinize göz atarak assassin 120 siparişi verdim. Fikir belirten ve öneride bulunan herkese teşekkürler.

Tavsiyelerinize göz atarak assassin 120 siparişi verdim. Fikir belirten ve öneride bulunan herkese teşekkürler.
Şüphen olmasın işlemcin oyunlarda 60c üzerine çıkmaz. Bende aynı işlemciyi Phantom Spirit ile kullanıyorum. Default çekirdek ayarlarında 50c üzerine çıkmıyor. Ama şöyleki ileri dönük alayım dersen başka bir model alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri