Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 12,399
1 haftadır çöpcelle sövüyordum bugün de tedaşa sövdümWodkfowmf napiyon aga giremiyoz çok foruma
1 haftadır çöpcelle sövüyordum bugün de tedaşa sövdümWodkfowmf napiyon aga giremiyoz çok foruma
Adına soruşturma açıldı geçen sene baya bir kişi tutuklandı tekrar adını düzeltmeye çalışıyolar işte bu şekilde , yemeyin yedirmeyin sağlıklı hiçbir ürün yok içinde zaten.Beyler bunlar niye bedava fiyata sürekli döner veriyorlar bilen var mı ?
haklısın reis ben hastanelik oldumMarka vb. bağımsız soslu döner yemeyin ya. Kıkırdak, deri, sos yüzünden mide bulantısı veya hastanelik olma ihtimali.
maksat 20 tl karın doyurmacaAdına soruşturma açıldı geçen sene baya bir kişi tutuklandı tekrar adını düzeltmeye çalışıyolar işte bu şekilde , yemeyin yedirmeyin sağlıklı hiçbir ürün yok içinde zaten.
Adına soruşturma açıldı geçen sene baya bir kişi tutuklandı tekrar adını düzeltmeye çalışıyolar işte bu şekilde , yemeyin yedirmeyin sağlıklı hiçbir ürün yok içinde zaten.
Bunların my fried chicken vardı iyiydi aslında başta, sonra bozdular ve tamamen kapattılar galiba. Veya benim bulunduğum yerde kapatıldı. O yenebilirdi en azından, kullandıkları sos ve ekmek iyiydi. Keza Cajun corner vb. göre tavukları da iyiydi. Ama patatesleri dönerci ile aynıydı o kötüydü.muhtemelen sipariş veren yok bunlarda millet işten çıkmasın diye yapıyor
Eğer öyleyse boş o zamanBeyler iyi güzel de min sepet tutarı 250 300 zaten tamamlamak için medium döner eklesek tanesi 150 yapıyor şuan zaten ikilisini 300 e satiyorlar min sepet geçerli ise göz boyama olmuş bence
o olay neydı hocam1 Kamyon dolusu dondurma üstüne iyi gider.
Dikkat edin zehirlenmeyin.Alıntıyı görüntüle
Kaynak Soranlar İçin
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da Maydonoz Döner Çamlıca'in bu hikayesini izle.
673 Takipçi, 25 Takip, 190 Gönderiwww.instagram.com